Biztosított buszokkal is lehet menni a meccsre.

Tisztelt Szurkolók!

A labdarúgó OTP Bank Liga hétvégi fordulójában a Budapest Honvéd FC – FTC labdarúgó mérkőzés 2013. április 16-án 20.30 órai kezdettel kerül megrendezésre Budapest XIX. kerület Bozsik Stadionban.

A mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú, ezért a Rendőrség több korlátozást fog életbe léptetni.

Kérjük, hogy a vendégszurkolók az alábbi módokon közelítsék meg a stadiont:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitányság az FTC szurkolói részére találkozási helyet hirdet Budapest IX. kerület Népligethez 2013. április 16-án 18 óra 00 perces érkezéssel. Az itt gyülekező szurkolók kb. 18 óra 30 perckor bérelt BKV buszokkal szervezetten átkísérésre kerülnek a Bozsik Stadion vendégkapujához, majd a mérkőzést követően vissza a Népligethez.

A saját gépkocsival érkező szurkolóknak az alábbi útvonalakat ajánljuk:

Bp. XVIII-XIX. kerület Üllői út – Endrődi Sándor utca (a vasúti átjárótól a 3. utca) – Reviczky Gyula utca – Vaslemez utca – Temető köz, illetve a Gyáli út – Nagykőrösi út – M5 autópálya bevezető szakasz – Méta u. – Pozsony u. – Kassa u., majd Darányi I. u. – Puskás F. u. – Temető köz.

A vendégszurkolók a Temető közben, illetve a Vaslemez utcában parkolhatnak.

A Tömegközlekedési eszközökkel érkezőknek Metróval a Határ útig, onnan 50-es villamossal a Tinódi utcai megállóig, majd az Endrődi S. utcán keresztül a gépkocsikkal érkezőkkel megegyező módon.

Kérjük, hogy a vendégszurkolók tömegközlekedéssel, gépkocsival, illetve gyalog ne az Ady Endre úton próbálják megközelíteni a stadiont, mivel azon a hazai szurkolók fognak érkezni.

A Puskás Ferenc utca lezárásra kerül a Hengersor utca és a II-es kapu közötti szakaszon, így a lezárt területre csak az engedéllyel rendelkezők léphetnek be. A korlátozás miatt a BKV a 93-as viszonylatszámú autóbuszt kerülő útvonalon, az Üllői út – Darányi I. utcán közlekedteti. Kérjük az útvonal tervezésénél ezt a tényt is vegyék figyelembe.

A mérkőzést követően a Puskás Ferenc utca zárva marad a vendégszurkolók elvonulásáig, így ők Budapest XVIII. Kerület Havanna lakótelep, vagy XIX. kerület Üllői út irányába hagyhatják el a stadiont.

Kérjük, hogy időben érkezzenek a mérkőzésre. A szurkolók átvizsgálásában a rendőrség munkatársai is részt fognak venni, ezért a stadionba való bejutás az átlagosnál több időbe fog kerülni.

Felhívjuk a Tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata illetve birtoklása szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk!

Tájékoztatjuk továbbá a Tisztelt szurkolókat, hogy a Bozsik Stadionban az MLSZ segítségével új kamerarendszer került telepítésre, mellyel a stadion teljes területe lefedésre került. A rendszer rendkívüli hatékonysággal képes rögzíteni a stadion területén elkövetett esetleges jogsértéseket (pirotechnikai eszközök használata, tárgyak pályára történő bedobása), mely minden esetben rendőri intézkedést, valamint szabálysértési, illetve büntetőeljárást von maga után.

Köszönjük megértésüket!
BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitányság

forrás: fradi.hu

Reklámok