Ülésezett a Fegyelmi Bizottság.

A FEB a Honvéd – FTC mérkőzésen a hazai és a vendégszurkolók gyűlöletkeltő megnyilvánulásai miatt a Honvédot 400.000 Ft, az FTC-t, mint visszaesőt 400.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.
A hazai csapat nézői a 34. és a 93. percben tömegesen sportszerűtlen, diszkriminatív módon gyalázták az ellenfelet, a Ferencváros szurkolóit, a vendégcsapat szektorában pedig szintén a mérkőzés azonos időszakában hangzott fel „cigányozás”.

A FEB a FTC – Siófok mérkőzésen a hazai szurkolók gyűlöletkeltő megnyilvánulásai miatt az FTC-t, mint visszaesőt, 400.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.
A ferencvárosi táborban a 62. és a 65. perc között többször is felhangzott a sportszerűtlen, gyalázkodó tömeges bekiabálás, amely a Kispestre vonatkozott, mint ahogy a mérkőzés után az Újpest szurkolóit is minősíthetetlen stílusban gyalázták a hazai csapat drukkerei. Az ilyen jellegű megnyilvánulás sporteseményen, labdarúgó-mérkőzésen elfogadhatatlan. A szövetség a klubokkal és szurkolókkal közösen folytatja a harcot a visszatérő jelenség visszaszorítására, teljes száműzésére. A pénzbüntetések következetes alkalmazásának elsődleges célja, elkerülni az esetleges zárt kapus mérkőzéseket, vagy a pontlevonást.

MLSZ