Lipcsei Peti csapata fontos győzelmet aratott.

NB II-es csapatunk a Keleti csoport 23. fordulójában a DVSC II otthonába látogatott.A találkozó 15. percében a hazaiak Angyal révén vezetést szereztek, de Nehéz Máté a 32. minutumban egalizált (1-1).A fordulást követően ismét a Loki második csapata jutott vezetéshez – Bereczki talált be -, de Vass Máté góljának köszönhetően 2-2-vel vághattak neki a csapatok az utolsó negyedórának.A hajrát a mieink bírták jobban, és az utóbbi hetekben roppant gólerősen futballozó Nehéz Máté második találatának köszönhetően 3-2-re megnyerték a találkozót.Lipcsei Péter csapata újabb győzelmével már a tabella 6. helyén áll.

NB II, Keleti csoport, 23. forduló

DVSC II-FTC II 2-3FTC II: Hermány – Simita (Erdei G.), Vattai, Batik, Birtalan – Vass M., Csilus – Popgeorgiev, Nyilasi (Kleizer), Papp M. (Holman) – Nehéz

G.: Angyal, Bereczki ill. Nehéz (2), Vass M.

NB II-es csapatunk 3-2-re győzött a DVSC II otthonában, így feljött a tabella hatodik helyére. Lipcsei Péter a mérkőzést követő értékelésében kitért arra is, hogy mit követel meg játékosaitól, és hogy ebben a szezonban melyik labdarúgója fejlődött a legtöbbet.

– Hogyan értékeled a mérkőzést?

– A második félidőben nagyon jól futballozott a csapat, örülök a három pontnak – fogalmazott Lipcsei. – Az első félidei játékkal nem voltam elégedett, 20-25 percig még a buszon voltunk… A második félidei játékot figyelembe véve viszont úgy érzem, hogy megérdemelten hoztuk el a Loki II otthonából a három pontot.

– A csapat már a hatodik helyen áll a tabellán…

– Nem figyelem a tabellát, az a lényeg, hogy a srácok napról-napra, hétről-hétre fejlődjenek. Nyilván nekik is van gyengébb meccsük, hiszen nem robotok, de azt nem tűröm el, hogy akaratban bárkivel szemben alul maradjanak. Simon Tibit tudom idézni: rosszul lehet játszani, de lélektelenül soha. Ezzel maximálisan azonosulni tudok, és ezt kérem a játékosaimtól. Ha valaki lefutballoz bennünket, akkor kezet nyújtunk, és gratulálunk, de akaratban senki nem győzhet le minket. Most kétszer is hátrányból álltunk fel, és a végén fordítani tudtunk, ilyen tartást várok el.

– Van olyan, akit kiemelnél?

– A mai meccs után talán Nehéz Mátét, aki ismét két gólt rúgott, és ebben a szezonban talán a legtöbbet fejlődött. Tizenhatoson belül életveszélyes, és a mai második gólja szenzációs volt, lefutotta az ellenfél védelmét, és kihasználta a ziccert. Nem mellesleg tizenegy góllal ott van a góllövő lista élmezőnyében. Szükségünk van ilyen játékosokra.

Forrás : fradi.hu

Reklámok