Újabb győzelem a bajnoki címhez az öregfiúknak.

Öregfiúk-csapatunk Lipcsei duplájával 2-0-ra győzött az Újpest otthonában, és nagy lépést tett a bajnoki cím felé.Öregfiúk csapatunk ma délután az ősi nagy rivális Újpest otthonába látogatott a kiemelt bajnokság soros fordulójában.

A mieink számára nem csak a presztízs miatt volt fontos a mai meccs: egy esetleges győzelemmel megerősíthették volna első helyüket a tabellán.Játékosaink ennek szellemében vetették bele magukat a küzdelembe. Már az első percekben is kialakultak helyzetek, de a vezető gólra sem kellett sokáig várni: a 13. percben a lila-fehérek egyik védője szándékosan kezezett a tizenhatoson belül, így a játékvezető büntetőt ítélt. A labda mögé a klasszisával az öregfiúk közül is kiemelkedő Lipcsei Péter állt, aki magabiztosan értékesítette a tizenegyest (0-1)!

A fordulást követően is megmaradt a mieink fölénye. Az egyébként remek erőkből álló újpestiek ugyan jól tartották magukat, de a 62. percben ismét betaláltunk! Ekkor Wukovics futott el sokadszor a jobb szélen, majd az alapvonal közeléből, az ötös sarkáról visszapasszolt Lipcseihez, aki szinte begyalogolt a kapuba, meglőve ezzel saját maga és egyben csapata második gólját (0-2)!

Lipcsei ezúttal is tarthatatlannak bizonyultA hátralevő időben a Dragóner vezette betonvédelmünket nem tudták feltörni az újpestiek, akik ezúttal is nemes ellenfélnek bizonyultak.

Csapatunk ugyanakkor 2-0-ra tudott győzni, és nagy lépést tett afelé, hogy hosszú időt követően újra bajnoki aranyérmet szerezzen.Szép volt fiúk!

Öregfiúk bajnokság

Újpest-FTC 0-2

FTC: Végh Z. – Szűcs M. (Arany), Milovanovic, Dragóner, Deszatnik (Bubcsó) – Szkukalek (Szeiler), Lipcsei, Szekeres, Keller – Horváth P. (Szenes), Wukovics

G.: Lipcsei (2, az elsőt 11-esből)

Edző: Ebedli Zoltán

Forrás : fradi.hu

Reklámok