A Szegedet győztük le Csepelen emberhátrányban.

A korábban a rossz időjárás miatt elmaradt bajnokit pótolt ma délután a Szeged ellen NB II-es csapatunk.

Lipcsei Péter egy roppant fiatal csapatot küldött pályára, amelyben azonban ott volt a sérüléséből visszatért Andrei Ionescu. Megilletődöttség azonban nem látszott a játékosokon, akik nagyot küzdöttek, ám ettől függetlenül az első játékrészben nem született gól.

A fordulást követően az 52. percben a játékvezető kiállította Batik Bencét, így a mieink 10 emberrel folytatták a mérkőzést. Ez sem törte meg fiataljainkat, akik a 62. percben Papp Máté találatának köszönhetően vezetéshez jutottak (1-0).

A mérkőzés hajrájában a játékvezető a fiatal Kárász Krisztiánt is kiállította, így a csapat végül 9 emberrel ünnepelhette az 1-0-s sikert!

Lipcsei Péter csapata az újabb győzelemnek köszönhetően már a tabella 4. helyét foglalja el.

NB II, Keleti csoport, 20. forduló (elmaradt mérkőzés)
FTC II-Szeged 1-0
FTC II: Hermány – Kárász, Vattai, Batik, Birtalan – Peszmeg, Csilus – Popgeorgiev (Erdei G.), Ionescu (Papp M.), Nyilasi – Nehéz (Erdei V.)
Kiállítva: Batik (52.), Kárász (83.)
G.: Papp M.

Lipcsei Péter (FTC II, vezetőedző): – Azt gondolom, hogy példaértékű volt a csapat hozzáállása a mérkőzéshez. Két emberrel kevesebben fejeztük be a mérkőzést, de a srácok megmutatták, hogy mi az a Fradi Szív. Labdarúgóim küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak, boldog vagyok, hogy újra sikerült győznünk. A három pont begyűjtéséhez nagy szükség volt Hermány Bence bravúrjaira is.

Fradi.hu