A Ferencváros vezérigazgatója a Hírtv vendége volt. Itt meg is nézheted.

Fontos győzelem volt a szerdai, 2004 óta nem nyertünk egy kupát sem, ami szégyen volt a Fradira nézve, de ez még csak az útunk eleje. A Vidinek semmi nem jött össze, nekünk minden, így teljesen megérdemelt a különbség, de vasárnap egy 1-0-ás győzelemnek is örülnék. Nem titok, idén háromban akarunk lenni, jövőre pedig a bajnoki cím a cél – azt nem hiszem, hogy a Győrt be lehet idén hozni, de minél közelebb akarunk lenni hozzájuk. Kaptunk már megkereséseket, folyamatosan figyelik játékosainkat, külföldön is tisztában vannak azzal, mi történik nálunk, de minden megkeresést elutasítottunk eddig: céljaink vannak. Moniz a meccs előtt elmondta játékosainknak, hogy 10-15 évük van, ami alatt minél több címet és pénzt kell összegyűjteniük – a ligakupa az első lépés volt.

A legjobb igazolásunk Ricardo volt, aki nemcsak remek edző, hanem remek kapcsolatokkal is rendelkezik, több játékost csak miatta tudtunk leigazolni. Lehet, hogy Leonardo nem szerez túl sok gólt, de olyan dolgokat csinál, amit magyar pályákon régen láttunk, s fazont ad a csapatnak, vele is nagyon elégedettek vagyunk.

Ha a Fradinál bármi pici negatívum történik, az szenzáció. Nálunk 25-ig mindig megtörténik a fizetés, de most lesz két hét csúszás. A pénz megvan, s májusban nem lesz csúszás, így két fizetést is megkapnak az alkalmazottak és játékosaink. Akik tudják, hogy lesz csúszás, így ez nem okoz gondokat.

Nehéz nézni a stadionunk bontását, ilyenkor mindig megnézem a terveket, amik egy fantasztikus stadiont mutatnak, olyat, amilyet megérdemel a Ferencváros múltja és jövője. A Népliget, amely a felnőtt csapat otthona most egy ideig is nagy változásokon megy át, öltözők újulnak meg, nem csak a felnőtteknek, hanem a fiataloknak is.

Reklámok