A Zrt. vezére a közszolgálati tévében nyilatkozott.

A Ferencváros 1-0-s vereséget szenvedett a Puskás-stadionban a Videoton elleni rangadón, így már csak a hatodik helyen áll az OTP Bank Liga táblázatán.

– Még nem dőlt össze a világ, bár nagyon szerettünk volna nyerni ezen a fontos mérkőzésen. Nem hiszem, hogy válságértekezletet kellene tartani, hiszen benne volt a meccsben a győzelem, saját magunkat vertük meg. Olyan helyzetek maradtak ki, amiket egyszerűen be kell rúgni. Profi játékosoknak nyomás alatt is be kell rúgniuk ennyiből két-három helyzetet, ott volt például a lehetőség Böde Dániel, Leonardo vagy Somalia előtt is –
értékelt Orosz Pál vezérigazgató az MTV Ma Reggel c. műsorában, majd arra a felvetésre is felelt, Ricardo Moniznak talán a felkészítés során erre külön oda kellene figyelnie.

– Rengeteg pontot hullajtottunk el ezek miatt, de ő nem tud ott lenni, ő nem tudja a helyzeteket értékesíteni. Valamiért azzal gond van, hogy a játékosok jó megoldásokat válasszanak. Ha éppen Böde Dániel nem találja a góllövő formáját, akkor bajban vagyunk. Rúgott 14 gólt, azt pedig nem várhatjuk tőle, hogy minden alkalommal lő kettőt-hármat. Tegnap ő is nagyot hibázott, de a többieknek is oda kellene érni, jobban koncentrálni. Visszajelzés számunkra, hogy a gólok többségét egy játékos szerzi, ez egy Ferencváros szintű csapatnál nem megengedhető. Mindenképpen szét kell nézni a piacon. Emellett az is megengedhetetlen, hogy a játékosok úgy bent maradjanak az öltözőben, mint az összecsapás elején.

A műsorvezető azt is felvetette Orosznak, mintha a kapu előtt a felelősségtudat hiányozna néhány labdarúgóból.

– Nem hiszem, hogy ez hiányzik, pontosan tudta mindenki, hogy hatpontos mérkőzésről van szó. Ahogyan Ricardo mondta, lehet, hogy még nem tartunk ott, ami az Európa Ligához kell – hangzott a vezető véleménye.

forrás: pepsifoci.hu

Reklámok