Hagyományosan jó vendéglátók a Tolna megyeiek.

14102

Csapatunk vasárnap (május 5.) 18.30-kor a Paks otthonában lép pályára. A találkozóval kapcsolatos jegyinformációkról ITT olvashat. A fennmaradó jegyek értékesítése a helyszínen a vendégpénztárban történik, amit 2 órával a mérkőzés megkezdése előtt nyitnak meg a helyi szervezők.

Autóval érkező szurkolóink számára a paksiak jól kitáblázott, és elkülönített parkolót biztosítanak. Budapestről a paksi stadion javasolt útvonala az M6-os autópályáról javasolt. Az autópályáról a lehajtás a Paks centrumot jelző kijárónál ajánlott. Innen, mint egy 4 km-re található a stadion és a vendégparkoló is. Az érkező autóbuszok és személygépkocsik parkolása is itt történik, amely a stadiontól megközelítőleg 200 méterre, az autópályáról való érkezési útvonal mellett található, jól elkülönítve a hazai szurkolók gépjárműveitől.

Megkérjük kedves drukkereinket, hogy a Paks elleni mérkőzésen is törekedjenek a sportszerű szurkolásra, mivel ellenkező esetben klubunkat súlyos szankciókkal bünteti a Magyar Labdarúgó Szövetség.

forrás: fradi.hu

Reklámok