A paksi védő, – akinek véleményére érdemes odafigyelni – nyilatkozata mellett megtudhatod hogyan várják Bödét korábbi csapatában.

A szezon leginkább várt meccsét játssza vasárnap az MVM Paks OTP Bank Ligában szereplő futballcsapata. A Fradi rendre telt házat vont az atomvárosba – nem lesz ez másképp ezúttal sem. Ráadásul Böde Dániel is hazatér.

Különös érzés lesz Böde Dániel számára pályára lépni a Fehérvári úti stadionban. A Pakson nevelkedett középpályás még sohasem játszott ellenfélként az atomvárosi stadionban – ezúttal azonban a másik oldalon áll majd. Ráadásul éppen tőle várják azt, hogy győzelemhez segítse az FTC-t. Nem egyszerű a helyzete, egyik oldalon a fél élete, a barátok, a másikon mostani kenyéradója, és a jövője.

Egy dolog biztos Bödével kapcsolatban: az, hogy szeretettel várják majd a hazai drukkerek. Ha valaki, akkor ő sokat tett azért, hogy nagy sikereket érjen el a paksi futballcsapat. A két évvel ezelőtt megszerzett bajnoki ezüstből, a Ligakupa-győzelemből és a sikeres nemzetközi szereplésből is alaposan kivette a részét. Gólokat lőtt, ment előre, hajtott, küzdött – becsülettel.

Ez az, ami miatt nagyon szerették Pakson, és ez az, ami miatt a Fradinál is gyorsan elsőszámú kedvenccé lépett elő. A mostani szezonban már 13 találatnál jár, talán nem kell mondani, hogy ezzel ő a 28-szoros magyar bajnok legeredményesebb futballistája. Pakson azt szeretnék, hogy ne lépjen a tizennégyre, a Fradinál pedig azt remélik, hogy nemcsak tizennégyre, hanem tizenötre, vagy tizenhatra is léphet.

A paksiak mindenesetre tárt karokkal várják – de nem ígérnek neki kíméletet.

„Mi mindent elkövetünk érte, hogy egy nagyon jó meccset játsszunk a Fradival –
mondta Éger László, a gárda rutinos védője. Akinek véleménye azért is érdekes, mert amellett, hogy nagyon jó véleménnyel van a Fradi csatáráról, amikor csak tehette a helyszínen nézte meg a Ferencváros meccseit. – A Fradi nagyon jó csapat, Dani az egyik legjobb, ha nem a legjobb játékosa, minden támadásban benne van, igazi kulcsember. Rajta kívül is tele van azonban kiváló futballistákkal a vendégcsapat, gondolok itt elsősorban Leonardóra, Jennerre, vagy Aborah-ra. Hogy mit ígérek Daninak? A lefújás után biztosan megvigasztaljuk majd.”

Lezárások és parkolási tilalom a stadionnál

A Paksi Rendőrkapitányság tájékoztatása szerint vasárnap 15 óra és 21 óra között a Toldi utcában, a Sport utcában, a Kinizsi utcában valamint a Fehérvári út, Pacsirta utca és Toldi utca közötti szakaszán, mind a két irányból megállási tilalom lesz érvényben.
A rendőrség kéri, hogy senki se parkoljon le a jelzett helyeken! A Toldi utcába, a Sport utcába és a Kinizsi utcába történő behajtáshoz lakcímkártya felmutatása szükséges! A szabálytalanul parkoló gépjárművek elszállításra kerülnek – közölte a rendőrkapitányság.

(teol.hu nyomán)

Reklámok