Nagyon gólerősen játszik mostanában Szolnokra kölcsönadott játékosunk.

Korábban nem a góllövés volt az erősséged. Mit történt veled?

– Védekező középpályásként más feladataim voltak. Kis Károly azonban Szolnokon egy új posztot talált ki nekem, sokkal támadóbb felfogásban küld pályára. Úgy tűnik, ez bejött, hiszen már tíz gólnál járok. Jó lenne, ha a bajnokság végéig kitartana az egy meccs/egy gólos átlagom – mondta Busai Attila acsakfoci.hu-nak.

A hírek szerint kispályán azonban mindig is a góllövés volt az erősséged

Igen, telente rendszeresen játszunk Debrecenben, egész jó eredményekkel. Sok korábbi futsal válogatott van a csapatunkban, de velünk játszik Kenesei Krisztián, valamint Dzsudzsák Balázs is. Tény, hogy általában én lövöm a legtöbb gólt.

A Fradinál mit szólnak, hogy ilyen kimagasló tavaszt produkálsz?

– Örülök, hogy rendszeresen kapom a gratulációkat Máté Csabától, de Ricardo Moniz is üzent már egy közös ismerősünkön keresztül. Ez számomra azt jelenti, hogy nem felejtettek el.

Nyáron lejár a kölcsönadási szerződésed. Milyen terveid vannak?

– Természetesen szeretnék újra NB I-ben játszani. Addig viszont az a legfontosabb, hogy a Szolnokkal bennmaradjunk az NB II-ben, ez akár csont nélkül is sikerülhet, de legrosszabb esetben osztályozóval. Nyártól jó lenne visszatérni a Fradiba, remélem, hogy a tavaszi teljesítményemnek köszönhetően erre lesz lehetőségem.

Forrás : csakfoci.hu

Reklámok