Fájdalmasan fiatalon hagyott itt minket egykori válogatott játékosunk, aki több mint 200 alkalommal harcolt a zöld-fehér színekért.

Az Örök Világosság fényeskedjék lelkének!

A Tempó Fradi pályafutását összefoglaló cikkével emlékezünk rá.

nagy_norbert_0408

NB I-es pályafutását a Nyíregyháza csapatában kezdte, 1992 augusztusában az UTE ellen lépett először pályára az élvonalban.

Később megfordult Diósgyőrben, majd az elsőosztályú Stadler FC játékosa lett, ahonnan a válogatottba is bekerült. 1995 szeptemberében a törökök elleni EB selejtezőn húzhatta magára először a válogatott címeres mezét.

Az 1995/96-os bajnokság téli szünetében igazolt Novák Dezső csapatába.

Simon Tibi és Nagy Norbi itt még ellenfélként egy akasztói mérkőzésen

Az izraeli túrán mutatkozott be a Ferencvárosban. Négy szezonban mondhatta magát a csapat alapemberének. Az 1995/96-os bajnokcsapatban 10, a 2000/01 évi bajnokságot nyert gárdában 22 mérkőzésen lépett pályára a balhátvédként és bal oldali középpályásként is bevethető játékos.

Egyetlen zöld-fehérben elért NB I-es gólját a Lokinak lőtte. A Fradi játékosaként a válogatottban is eredményes tudott lenni.

2001 őszén szerepelt utoljára Csank János csapatában, majd Tatabányára igazolt. A Lombard vándorlásával együtt Ő is váltott. 2002-től már a Haladás csapatában folytatta pályafutását. Szombathelyen, mindössze 34 esztendősen egy tragikus autóbalesetben hunyt el egykori labdarúgónk.

Több, mint 200 alkalommal játszott az első osztályban, ahol két gólt lőtt. A nemzeti csapatban 16-szor lépett pályára, egy gólt szerzett.

forrás: tempofradi.hu

Reklámok