Egykori játékosunk a Fradival kapcsolatos érzelmeiről is beszélt.

Csapatunk az NB I 27. fordulójában a listavezető és bajnokesélyes Győri ETO otthonába látogat. A kisalföldiek vezetőedzője az a Pintér Attila, aki játékosként kupagyőzelemhez, edzőként pedig bajnoki címhez segítette klubunkat.

A trénerrel a vasárnapi mérkőzés mellett klubunkhoz fűződő érzéseiről és a győri csapat eddigi sikerességéről is beszélt.

– Maximálisan elégedett a szezon eddig eltelt részével?

– Régen nem volt ilyen jó pozícióban a Győri ETO, ami az elmúlt időszak jó eredményeinek köszönhető. Ugyanúgy, ahogy a Fradinál, nálunk is nagyon sokat tesznek azért, hogy sikeres legyen a klub. A játékosaim is mindent megtesznek azért, hogy a klub, és ők is eredményesek legyenek.

– Mi az idei Győr titka?
– Nagyon jó csapatszellem uralkodik az öltözőben, jó szellemű játékosaink vannak. Illetve nagyon sok energiát fektettünk az edzésmunkába, hogy minél többre legyen hivatott a csapat. Nincs ebben semmi titok, mindenki maximálisan teszi a dolgát. Mindezek elmaradhatatlan részei a jelenlegi szereplésünknek.

– Mit gondol a Ferencváros jelenlegi csapatáról?

– Nagyon jó játékosokat szerződtettek, különösen az előző érához képest. Az új játékosok nagyban meghatározzák a jelenlegi Fradi játékát.

– Milyen találkozóra számít vasárnap?

– Mindenki tudja, hogy a Fradi milyen szurkolótáborral rendelkezik, a csapat tizenkettedik játékosának számítanak. Olyan hangulatot képesek varázsolni, ami ritka Magyarországon. Jó iramú mérkőzés lesz, amin nagyon higgadtnak kell maradnunk, és csak tudatos játékkal érhetjük el a célunkat, semmi mással. Minden körülményt ki kell zárnunk, csak a játékra szabad koncentrálnunk. A hangulat – amihez a Fradi játékosai hozzá vannak szokva – remélem, hogy minél jobban feldobja majd a labdarúgóimat.
14163
– Klubunk történelmében játékosként és edzőként is letette a névjegyét. Még mindig különleges egy Fradi elleni találkozó?

– Soha nem fogom megtagadni azt – bárki is szeretné -, amitől a legtöbbet kaptam. A Fradiban lettem Pintér Attila, itt ismert meg az ország, büszke vagyok rá, hogy ennek a családnak a tagja vagyok. Azt gondolom, hogy mind játékosként, és később edzőként is mindig azért dolgoztam, hogy a Fradi ugyanolyan nagy legyen, mint egykor volt. Ugyanakkor mindezt erre a kilencven percre el kell felejtenem.

forrás: fradi.hu