Ismét emberhátrányban kellett helytállnia Lipcsei Péter csapatának.

FTC II-Putnok 1-1
2013. május 11., szombat 19:56 | 2 órája 26 perce
NB II-es csapatunk döntetlent ért el Csepelen.

NB II-es csapatunk ma délután a Putnokot fogadta hazai pályán. A találkozó felemásan indult, mivel a fiatal Kárász révén ugyan a 18. percben vezetést szereztünk, de a játékvezető a 20. minutumban Mark Ottent kiállította.

A vendégek még a félidőt megelőzően egyenlítettek Pavlov góljával, így a második játékrésznek 1-1-gyel vágtak neki a csapatok.

A fordulást követően már nem esett újabb gól, így a találkozó döntetlennel ért véget.

NB II, Keleti csoport, 26. forduló
FTC II-Putnok 1-1
FTC II: Hermány – Kárász, Otten, Vass M., Simita (Papp M.) – Csilus, Peszmeg – Gárdos (Hodgyai), Popgeorgiev, Jenner (Kónya) – Nyilasi
Piros: Otten (20.)
G.: Kárász (18.) ill. Pavlov (42.)

Lipcsei Péter (FTC II, vezetőedző): – Szinte mondhatom, szokásos, hogy megint kiállított a játékvezető valakit tőlünk, így ismét hetven percet emberhátrányban küzdöttünk. Sok erőt mozgósítottunk meg, a támadásra kevesebb lehetőségünk maradt. Igazságos döntetlen született, a játékosokkal maximálisan elégedett vagyok, mert ismét hatalmasat küzdöttek. Ha Otten a pályán marad, akkor úgy érzem, behúzhattuk volna a meccset. Sajnos sok sérült, és eltiltott játékosunk van, így nincs variációs lehetőségem. Most Simita megsérült, nincs bal oldali védőm, így Papp Mátét kellett erre a posztra beállítanom. Két középpályás volt a belső védőnk, Otten kiállásával egy másik középpályás, Csilus húzódott vissza erre a posztra. Egyébként Vass Mátéval remekül megoldották a feladatot, elégedett vagyok velük. Batik, Kunsági, Vattai eltiltás, Birtalan és Nehéz sérülés miatt nem állhatott a rendelkezésemre. Olyan fiatalok is a csapatban voltak, mint Popgeorgiev Pantelis, valamint a tizennyolc éves Kárász, aki gólt is tudott lőni.

Fradi.hu

Kárász gólját Zoli vette fel:

Hírdetés