A Facebookon reagált a Ferencváros elnöke arra, miért kell elköltözni időlegesen a Puskásból.

Mielőtt azt hinné valaki, hogy megcsípett minket a “hülyebogár”, vagy arra gondolnának, hogy nem kezelnénk partnerként a szurkolóinkat, szeretnék megnyugtatni mindenkit, hogy ez nem így van. A döntésünk megalapozott, ugyanis az elmúlt hetekben számtalan lehetőséget végignéztünk. Elsőként felvettük a kapcsolatot a Depeche Mode menedzsmentjének budapesti embereivel. Azt próbáltuk elérni , hogy egy nappal (mindössze egy estével) később kezdjék el felépíteni a színpadot. Elutasítottak minket.
Budapesten minden lehetséges egyéb helyszínt számba vettünk. Kézenfekvő lett volna az MTK pálya. A versenykiírás szerint a pályaválasztói jogról kellett volna lemondanunk (elcserélni nem lehet, mert az első meccset már lejátszottuk). Így vendégként 2000 szurkolónk jutott volna be. Ezért ezt elvetettük. Tárgyaltunk Kispesten. Ott az volt a feltétel, hogy a saját biztonsági szolgálatunk nem felügyelhette volna a meccset. Én másra nem bíztam volna a szurkolóinkat. Újpestre …ugye nem kell magyaráznom. A Vasas pálya rossz minőségű. Ott szívesen felújítottuk volna a gyepet, de a nézőtér 3500 főre van hitelesítve. Más alkalmas stadion nincs Budapesten!
Vidéki stadionok közül megnéztük azokat, ahol normális minőségű gyep van és könnyű a megközelíthetőség. Vác (nincs normális gyep) , Videoton (mindkét fordulóban otthon játszanak).Maradt a Kecskemét és Győr. A győri stadion minden tekintetben jobb.
Minket is megdöbbentett , hogy milyen korlátozottak a lehetőségeink egy Ferencváros szintű csapat számára. Ezek után írtuk alá (ma !) a szerződést az ETO-val. Holnap értesíteni fogunk mindenkit, miként tudja a Club segíteni a szurkolók eljutasát Győrbe.