Moniz egy holland lapnak nyilatkozott.

Leonardo tragédiaként élte meg a súlyos sérülést, és attól tart, hogy „karrierje egyik legrosszabb napjával” véget is ért a pályafutása.

„Talán csak az érzelmei ragadták magával, ráadásul a szerződése a szezon végén lejár. De Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke felhívta, hogy új szerződést ajánljon – ez talán megnyugvást hoz a számára. Négy-öt hónap kihagyásra számítunk” – idézi a Voetbal International Monizt.

DSC_3279

„A Ferencváros számára Leo lábtörése drámai – ő a magyar bajnokság legkreatívabb játékosa. Lenyűgöző a hatékonysága, különösen azt figyelembe véve, hogy hosszú kihagyás után szállt be. Sajnos hetek óta vadásznak a lábára – most végzetes következményekkel…” – tette hozzá az FTC vezetőedzője.

forrás: nso.hu

Érdeklődtünk az esetről, hiszen a külföldi sajtóban nem minidg jelennek meg pontosan a dolgok, de megerősítést nyert, hogy valóban megtörtént a telefon, innentől brazil játékosunkon múlik a döntés, sajnos miután megtapasztalta az ellenfelek játékstílusát és a bírói felfogást a nemleges válaszon sem lennénk meglepődve.