A hírek szerint ott mérkőzhetünk meg legnagyobb riválisunkkal és a Kaposvárral is.

A hétvégén vendégként lépett pályára Győrben a Ferencváros labdarúgó-csapata, de hamarosan hazai csapatként is birtokba veheti az ETO Parkot Ricardo Moniz együttese. A csakfoci.hu információi szerint az biztossá vált, hogy nem a Puskás-stadionban lesz a hétvégi örökrangadó. Jelen állás szerint arra van a legnagyobb esély, hogy a Rába partján kerüljön sor a mérkőzésre.

A helyszínváltoztatás oka az, hogy a fővárosi létesítményben néhány nappal a találkozó időpontja után a Depeche Mode ad koncertet.

– Az együttes szerződése úgy szól, hogy május 16-a után már semmilyen más rendezvényre nem kerülhet sor a stadionban. Ezek a körülmények már a Ferencvárossal való megállapodás időpontjában ismertek voltak – mondta honlapunknak Kis György, a Budapesti Olimpiai Központ vezetője.

Egyébként a nyilatkozatokban már a Puskás-stadionba való költözéskor elhangzott, ha valamilyen rendezvény ütközik az FTC meccsével, akkor a zöld-fehéreknek költözniük kell.

Úgy tudjuk, jelen állás szerint még egy Fradi-meccs helyszíne változhat, mivel a Kaposvár elleni szezonzáró időpontjában ifjúsági atlétikai versenynek ad otthont a stadion.

forrás: csakfoci.hu