Peti remeklésével újra élen Öregfiúk csapatunk.

Öregfiúk csapatunk tegnap hazai pályán lépett pályára, és remek mérkőzésen 4-2-es győzelmet aratott a harmadik helyezett Budafok ellen, így ismét visszavette a vezetést a bajnokságban. A mieink a 6. percben szerezték meg először a vezetést: Szeiler fejelt a jobb kapufa felé, Lipcsei pedig közelről a kapuba lőtt, 1-0. Néhány perccel később az ellenfél egy vitatott tizenegyessel egyenlített, ám a 15. minutumban ismét nálunk volt az előny: Lipcsei ezúttal az ötösön vett át egy labdát, majd elegánsan a kapus felett a hálóba emelt, 2-1.

A szünet előtt a Budafok újra egyenlíteni tudott egy lesgyanús szituáció után.

14245

A második játékrészben folytatódott a Lipcsei-henger. Az 51. percben az előretörő Szenestől kapott kiváló labdát, és az ötösről, kapásból a kapuba bombázott, 3-2. Egy perccel később tovább növeltük előnyünket, és nem is akármilyen módon. Az ellenfél kapusa egy hazagurítás után megfogta a labdát, így a játékvezető közvetett szabadrúgást ítélt. Wukovics szemfüles és igencsak dörzsölt módon odaszólt a kapusnak, hogy adja oda a labdát, hiszen a Fradi jön. Wuko meglepetésre megkapta a játékszert – a Budafok játékosai közül ekkor senki nem ért még hátra -, gyorsan odapasszolt Lipcseihez, aki a kapuba passzolt, 4-2.

Lipcsei tehát négy góllal járult hozzá a sikerünkhöz, ami miatt öregfiúk csapatunk összes játékosától kivált dicséretben részesült az összecsapás után.

Fontos információ még, hogy jövő héten, azaz Pünkösd hétfőn nem játszik együttesünk. Következő mérkőzésünk így május 28-án lesz 17:30 órakor, amikor a második helyezett, és fő rivális, B.O.SZ. gárdája ellen vívunk a bajnoki cím szempontjából sorsdöntő találkozót.

A mérkőzésre az Egyetértés pályán kerül sor, öregfiúk csapatunk minden Fradi-szurkolót szeretettel vár.

Öregfiúk, NB I
FTC-Budafok 4-2 (2-2)

FTC: Végh – Szűcs, Tóth, Szeiler, Keller – Milovanovic, Bubcsó, Szekeres, Szenes – Wukovics, Lipcsei

G.: Lipcsei (6., 15., 51., 52.)

forrás: fradi.hu