Új helyen találod meg honlapunkat, kattints az ulloi129.info oldalra.

Akik megtiszteltek minket azzal, hogy nyomon követték honlapunk történetét, ők tudják, hogy majdnem olyan hosszú ideje készülünk egy új honlapra, mint amilyen régen együtt várunk egy jó csapatra. Sok hasznos tulajdonsága mellett számos ok miatt ugyanis nem volt jó a wordpressen lenni. Ugyanakkor a hosszú várakozás és próbálkozás megérlelt egy (remélhetőleg) közös bölcsességet. Rájöttük, hogy a kevesebb néha több. Hiába tudunk csili-vili új honlapot készíteni, úgy tűnik olvasóink többsége (velünk együtt) nem szereti a flancot, ellenben értékeli az egyszerűséget, a letisztultságot, a könnyen kiismerhetőséget, szóval mindazokat az erényeket, amiket a pályán Telek Manci (maiaknak Besic) csillogtatott.

Azt is bevalljuk, hogy mi sem könnyen szakadtunk volna el otthonos oldalunktól. Ezért úgy döntöttünk, hogy egyelőre megtartjuk a hátteret, a struktúrát és csak függetlenedünk és csak akkor vezetünk be új hátteret, ha az indokolt, ha más változással lehetőség szerint nem jár.

Remélhetőleg a változás hasznát ti is látni fogjátok. Sok egyéb mellett lehetőség lesz pl. olyan helyről is videót beágyazni, amit a wp nem támogatott, igazoltan pontos statisztikáink lesznek, amik nekünk is szélesítik a lehetőségeinket. A kommentrendszer is új lesz, sokak kérésének megfelelően az up/down rendszer megmarad, de módosul olyanformán, hogy csak az arányok lesznek láthatóak.

A továbbiakban az ulloi129.wordpress.com-on nem frissülnek a hírek, megmarad archívumként, viszont ha nem lesz fennakadás, hamarosan az összes domain az új címre mutat pl. az ulloi129.hu is.

Nektek egyetlen feladatotok van, ráadásul az se olyan nehéz, mint Strestníknek a sportszerű játék, ha kommentelni akartok csináljatok egy intensedebate vagy wordpress felhasználót (a legtöbbetek persze ez utóbbival már rendelkezik). Hálásak lennénk, ha segítenétek azzal a munkánkat, hogy minél több embernek szóltok arról, hogy az oldal elköltözött.

Remélhetőleg az esetleges apró kellemetlenségekért kárpótol az új honlapon megjelenthető gazdagabb tartalom és továbbra is velünk együtt követitek a világ legnagyszerűbb csapatának történéseit és továbbra is ide jártok megbeszélni azt, hiszen továbbra is: ” a szívünk zöld-fehér, ez mindennél többet ér.”

Hajrá Fradi!

Üdvözlettel,

a Szerkesztők