Ingyenes különvonat indul Győrbe, a szombati, MTK elleni örökrangadóra.

A Ferencvárosi Torna Club labdarúgó csapata 2013. május 18-án, szombaton, 14 órás kezdéssel játssza soron következő hazai mérkőzését az MTK ellen, az új stadion építése és a Puskás Stadion foglaltsága miatt, a Győri ETO arénájában. Az FTC vezetése tisztában van azzal, hogy az új helyszín megközelítése sokak számára nagyobb nehézséget okoz, ezért Budapestről a mérkőzés napján ingyenes különvonatot indít.

14261

A különvonat igénybevételének feltételei

Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy a különvonatra mindenki felszállhat, akinek van a 2012/2013-as tavaszi szezonra szóló érvényes bérlete vagy elővételben jegyet váltott az FTC-MTK mérkőzésre és rendelkezik a szerelvény igénybevételéhez szükséges voucher-rel (az FTC által kiállított igazolással). A dokumentum kiadására azért van szükség, mert fel szeretnénk mérni mekkora az igény a különvonat iránt.

Az utazásra jogosító voucher-t minden érvényes bérlettel rendelkező drukkerünk átveheti a Fradi jegyirodájában (Üllői út 102.), bérletének és szurkolói kártyájának felmutatásával, ügyfélfogadási időben.

Azon szurkolóinkat, akik elővételben jegyet váltanak, arra kérjük, hogy a jegy vásárlásakor jelezzék munkatársainknak, hogy igénybe kívánják venni az ingyenes különvonatot és kérjék az utazásra jogosító igazolást.

Felhívjuk Tisztelt Szurkolóink figyelmét, hogy a különvonatban keletkező esetleges rongálás, vagy egyéb károkért klubunknak anyagi felelősséget kell vállalnia, ezért minden szurkolónkat arra kérjük, hogy múltunkhoz és csapatunkhoz méltó módon utazzunk közösen Győrbe. A biztonsági szolgálatunk segédkezik a vonat indulásánál, és az utazásra nem alkalmas állapotban lévő személyektől (ittas, bódult állapotban lévőktől), a helyszínen megvonhatja a voucher igénybevételének a lehetőségét.

Jegyinformációk

Az FTC-MTK mérkőzésre a mai napon (2013. május 15.) délután 14 órától lesz lehetőség elővételben jegyet váltani a Fradi jegyirodájában (Üllői út 102.), illetve bérleteseink ettől az időponttól vehetik át a különvonat igénybevételére jogosító díjmentes voucher-t is.

A következő napokban a Fradi jegyirodája meghosszabbított nyitva tartással várja szurkolóinkat:

2013. május 15. szerda – 10.00 – 20.00
(regisztráció, 14.00 órától elővételes jegyárusítás és a különvonatra jogosító voucher átvétele)

2013. május 16. csütörtök – 9.00 – 20.00
(regisztráció, elővételes jegyárusítás és a különvonatra jogosító voucher átvétele)

2013. május 17. péntek – 9.00 – 20.00
(elővételes jegyárusítás és a különvonatra jogosító voucher átvétele, szurkolói regisztráció kizárólag Győrben!)

Fontos információ, hogy az utazásra jogosító voucher-ek átvételére pénteken (május 17.) 20 óráig van lehetőség, a mérkőzés napján már nem áll módunkra a dokumentumot kiadni!

A drukkerek segíthetik egymást azzal, hogy összegyűjtik a szurkolói kártyákat és egy személy akár több szurkoló kártyát is behozhat a jegyirodába, ami alapján kiállítjuk az utazási igazolást.

Helyszíni jegyárusítás

A mérkőzést megelőző napon, pénteken, május 17-én, 14 órától 20 óráig a Győri ETO jegypénztárában (Győr, Nagysándor József utca 31.) is megkezdjük a jegyárusítást, illetve meccsnapon reggel 9 órától szintén az ETO Park jegypénztárában lehet jegyet váltani. Fontos, hogy Győrben is lehet szurkolói kártyát regisztrálni pénteken 14 órától 20 óráig, illetve szombaton 9 órától a mérkőzés kezdetéig (14 óráig).

Az FTC-MTK OTP-Bank Liga mérkőzésre a 2012/2013-as szezonban kiadott bérletek érvényesek illetve egységesen 1400 forintért lehet jegyet váltani. A mérkőzésre történő belépéshez szurkolói kártya szükséges!

ÖSSZEGZÉS

Ingyenes különvonat

A Budapest Keleti pályaudvarról Győrbe induló ingyenes különvonatra a következő dokumentumok bemutatásával lehet felszállni:

Bérletesek – 3 dokumentum kell – érvényes bérlet és szurkolói kártya valamint utazásra jogosító voucher

Elővételben váltott jeggyel rendelkező szurkolók – 3 dokumentum kell – érvényes jegy és szurkolói kártya valamint utazásra jogosító voucher

A dokumentumok érvényességét a felszállás előtt ellenőrizni fogjuk, a pályaudvaron nem lehet voucher-t kiváltani!

Az igazolás az oda és visszaútra egyaránt érvényes, a győri leszállást követően együtt kísérik a tábort a stadionba. A mérkőzést követően szintén közösen jutnak el szurkolóink az állomásra, és vissza Budapestre.

Jegyvásárlás regisztráció

Fradi jegyiroda (Üllői út 102.)

2013. május 15. szerda – 10.00 – 20.00
regisztráció, 14.00 órától elővételes jegyárusítás és a különvonatra jogosító voucher átvétele bérleteseinknek

2013. május 16. csütörtök – 9.00 – 20.00
regisztráció, elővételes jegyárusítás és a különvonatra jogosító voucher átvétele bérleteseinknek

2013. május 17. péntek – 9.00 – 20.00
elővételes jegyárusítás és a különvonatra jogosító voucher átvétele bérleteseinknek, szurkolói regisztráció kizárólag Győrben!

Győr – ETO Park – jegypénztár (Győr, Nagysándor József utca 31.)

2013. május 17. péntek – 14.00 – 20.00
elővételes jegyárusítás, szurkolói regisztráció

2013. május 18. szombat – 9.00 – 14.00
elővételes jegyárusítás, szurkolói regisztráció

Bízunk benne, hogy a győri helyszín ellenére minél többen fogják buzdítani a csapatot a mérkőzésen!

Hajrá Fradi!

forrás: fradi.hu

Hírdetés