A korábbi beszélgetést itt olvashatjátok, a kommentek elküldési ideje javul mostantól.Minden ami nem Fradi: magyar és nemzetközi foci, politika, filmek, könyvek, zene, bármi más: társalgó.

Reklámok

1 301 hozzászólás to “OFF”


 1. http://www.footballtop21.com/hu/node/1837

  az MLSZ története a lap alján. Aki nagyon unatkozik az nézegessen rá a kiemelésekre is. Pár javasolt évszám – 1985, 1995, 2009
  Csak hogy mit tartanak fontosnak és mit nem :)

 2. 1234eaa Says:

  Ki mit gondol arról, ami ma este zajlik? :)


 3. http://www.guardian.co.uk/football/blog/2009/mar/25/the-question-full-backs-football

  angolul értőknek egy kis szakmázás, arról mennyire jó lenne végre megtalálni a két megfelelő szélső hátvédet


 4. csak egy kicsit off
  “nem fog hiányozni. A technikája átlagos, hiányzik a sebessége és a képessége hogy elvigye az ellenfél mellett a labdát, a passzainak 90%-a hátrafelé, vagy oldalra megy. Nem jó fejelő, és ritkán passzol 3 méternél messzebb”
  Florentino Perez Makeleléről miután eladta, mert nem volt elég galaktikus. Miután elment szét is esett a csapat. Ez a leirás kisértetiesen emlékeztet egy nálunk játszó játékosra :)

  1. Bandi Says:

   majd ha az a nálunk játszó játékos annyi labdát szerez, annyit ütközik és annyira fog rettegni tőle az ellenfél, mint makelelétől, akkor írj újra! :)

 5. munich Says:

  Most olvastam az Nb1.hu oldalon, hogy a bundabotrányba belekevertek minket is. A tavaszi FTC – Pápa meccs miatt.

 6. akos Says:

  Bemásolnám ide is a tegnapi meccs utáni “élményemet:

  megyek haza a meccsről 3-as metróval(Fradi sállal a nyakamban) és a lehel tér megállónál az alábbi történt: épp olvasgattam az itteni hsz-eket amikor valaki megpöckölte az orromat kérdezve kell egy pofon? ezzel egyszerre kivette a nyakamból a sálat. a sál után nyúltam egyből de elütötte a kezem. a mögötte lévő mondta h jobb lesz ha leszállok. mondom jó úgyis legalább 5-en voltak. aztán egy másik is szólt h engedjétek leszállni. lehet nyuszi vagyok de én nem állok le verekedni kb fél tucat emberrel.
  na most kérdem én: ebben az országban nem lehet nyíltan vállalni h kinek szurkolok mert egyből megtámadnak?! egyébként sztem újpestiek voltak..

  Az illető leírása: 30 év körüli vékony arcú rövid, ritka világos hajú kopaszodó, szürke pulcsiban. Rendőrségre (egyelőre) nem mentem bejelenteni a történteket. Lehet nem lenne értelme.. De az is lehet h már későn tenném.. Én eddig balhékerülő, békés ember voltam, meg az is maradok, de ezek után nekem is szükségem van egy újpest sálra, de nem shopjukból.. Sőt a legnagyobb elégtétel az volna, ha az illetőről tudnám letépni.. Pár ötlet, tanács, (hasonló élmény) jól esne. Köszönöm. És azoknak is akik már tegnap reagáltak a történetemre. :)

 7. Alpár3 Says:


  Gyönyörű,jó látni,hogy van olyan iskola,ahol ilyet is énekelnek a diákok.
  “S bár a lényeget még nem értheted
  Amíg nem éltél nehéz éveket
  Hogy történjen bármi, amíg élünk s meghalunk
  Mi egy vérből valók vagyunk”

 8. kain187 Says:

  bocsánat, de egyszerűen nem bírom ki, hogy ne osszam meg :D

 9. 1234eaa Says:

  a fideszesek mér megint csalással nyernek, kovácspisti ritka undorítóan szimulál már megint. akkor se rontják el a napomat!

  1. Sly Says:

   Teljesen jogtalanul állították ki a kecskét, amúgy hallgatom a fidisták szurkolását és valami egész hihetetlen, minden helyzetnél sikongatnak. Valami tini leányokból áll az a tábor. :D


 10. Fradistá!

  Íme egy rövidke , történelmi statisztika az F.F.C. eddigi bajnoki meccseiről :

  Bajnoki statisztika: 108 meccs, 89 győzelem ,7 döntetlen, 12 vereség, 341-109 gól
  2008-09 22meccs 21 győzelem 1 döntetlen 103-13
  2009-10 22meccs 22 győzelem 85-22
  2010-11 22meccs 17 győzelem 3 döntetlen 2 vereség 45-19
  2011-12 30meccs 24 győzelem 1 döntetlen 5 vereség 86-37
  2012-13 12meccs 5 győzelem 2 döntetlen 5 vereség 22-18

  Lehet mutatni ennél veretesebb eredményességi listát Magyarországon !!!! Miről is beszélünk ?!

  Tempo F.F.C!


 11. Tényleg azon izgult a világ, hogy amerikának egy mormon vagy egy afrikai lesz az elnöke? …mert, ha mondjuk az egyik legalább igazi amerikai lenne (egyébként van olyan egyáltalán, vagy azok inkább indiánok?), akkor talán lenne értelme. De így? Nem tökmindegy?

  ” Ha választással bármit is el lehetne döntenünk, akkor nem engednék meg nekünk” (Mark Twain)

 12. 1234eaa Says:

  a fideszoton már megint undorító…

 13. pbab Says:

  Azt nem vágja itt valaki véletlenül hogy az 1899ponthu fórumán miféle asztaltársaság működik? Mert valami egészen sajátos ideológiai háború van ott kibontakozóban Fradi ügyben (is).


 14. Ma 83 éves kortol, nem töl függetlenül (párt hovatartozás és politikai nézettöl is függetlenül) mindannyiunk kedvence Carlos Pedersoli olasz vizilabda világbajnok!

  1. Peti Says:

   Kedvencem a hagymás bab!

   Isten éltesse sokáig!

  2. Sly Says:

   Eszkjúzmi! Carlo! És Isten éltesse sokáig és áldja a sok szép percért! :)

 15. FTC_Rocky Says:

  2:2 a hemi fc – lápföld rangadó, ez nekünk jó :)

  /Bár ezzel biztossá vált, hogy a fővárosi különtabellán 4. helyen telelünk, az örökrangadótól függetlenül/

 16. 1234eaa Says:

  “A Győr, vagy a Fradi játékosai miért hajtanak 90 percig? Vagy azon túl is. Miért akarnak nyerni? Miért motiváltak? ÉS ITT MIÉRT NEM?” Kispest népsport blog…


 17. A lenti szöveget németből fordították hevenyészve, de így is nagyon ütős: Ez egy rádióbeszélgetés, ami gallíciaiak és észak-amerikaiak között folyt a 106-os tengerészeti vészhívó csatornán és rögzítették a gallíciai partoknál, Costa de Fisterrán 1997 10. hó 16.-án.
  A beszélgetés valóban megtörtént, és először 2005 márciusában hozta nyilvánosságra a spanyol katonai hivatal. Minden spanyol újság leközölte, és egész Spanyolország halálra röhögte magát.

  – Gallíciaiak: (Zaj a háttérben.)
  Itt az A853 beszél Önökhöz, kérem változtassák meg a pozíciójukat 15 fokkal délre, hogy elkerüljük az ütközést! Önök egyenesen felénk tartanak, a távolság 25 tengeri mérföld.

  – Amerikaiak: (Zaj a háttérben)
  Azt tanácsoljuk Önöknek, hogy változtassák meg a pozíciójukat 15 fokkal északra, hogy elkerüljük az ütközést!

  – Gallíciaiak:
  Negatív válasz. Megismételjük: változtassák meg a pozíciójukat 15 fokkal délre, hogy elkerüljük az ütközést!

  – Amerikaiak: (Egy másik hang)
  Itt az Amerikai Egyesült Államok egyik tengeri hajójának kapitánya beszél Önökhöz. Ragaszkodom hozzá, hogy azonnal változtassák meg a pozíciójukat 15 fokkal északra, hogy elkerüljük az ütközést!

  – Gallíciaiak:
  Mi nem látjuk a kérésnek sem megvalósíthatóságát, sem szükségességét, ezért Önöknek javasoljuk a pozíciójuk 15 fokkal délre történő megváltoztatását, hogy elkerüljük az ütközést.

  – Amerikaiak (nagyon izgatott, parancsoló hang):
  ITT RICHARD JAMES HOWARD KAPITÁNY, AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK USS LINCOLN NEVŰ ANYAHAJÓJÁNAK KAPITÁNYA BESZÉL, AMI A MÁSODIK LEGNAGYOBB HADIHAJÓJA AZ ÉSZAK-AMERIKAI FLOTTÁNAK. KÍSÉR MINKET KÉT PÁNCÉLOS CIRKÁLÓ, HAT ROMBOLÓ, ÖT KERESZTHAJÓ, NÉGY TENGERALATTJÁRÓ ÉS TÖBB HAJÓ, AMELYEK ÁLLANDÓAN TÁMOGATNAK. A PERZSA ÖBÖLBE TARTUNK, HOGY OTT EGY KATONAI MANŐVERT ELŐKÉSZÍTSÜNK ÉS EGY IRAKI OFFENZÍVA ESETÉN VÉGREHAJTSUNK. ÉN NEM AJÁNLOM, ÉN MEGPARANCSOLOM ÖNNEK, HOGY VÁLTOZTASSA POZÍCIÓJÁT 15 FOKKAL ÉSZAKRA!!!! AMENNYIBEN NEM HAJTJA VÉGRE, KÉNYTELENEK LESZÜNK A SZÜKSÉGES LÉPÉSEKET MEGTENNI, HOGY BIZTOSÍTSUK AZ ANYAHAJÓ ÉS A HADERŐ BIZTONSÁGÁT!!! ÖNÖK TAGJAI EGY SZÖVETSÉGES ÁLLAMNAK, TAGJAI A NATONAK ÉS ÍGY ENNEK A HADERŐNEK!!! KÉREM AZONNAL ENGEDELMESKEDJENEK ÉS MENJENEK AZ UTUNKBÓL!!!

  – Gallíciaiak:
  Itt Juan Manuel Salas Alcantra beszél. Mi ketten vagyunk. Oltalmaz minket a kutyánk, az ételünk, két sör és egy ember a Kanári szigetekről, aki éppen alszik. A Cadena Dial von la Coruna adó és a 106-os tengeri vészhívó csatorna támogat. Sehova nem utazunk, a szárazföldről beszélünk Önökhöz.
  A-853-as számú Finisterrai világítótoronyban vagyunk, a gallíciai partoknál. Halvány fingunk sincs, hogy a spanyol világítótornyok rangsorában hányadikak vagyunk. És megtehetik a lépéseket, amiket szükségesnek tartanak és amelyekre vágynak, hogy a biztonságát a szaros anyahajójuknak garantálják, különösen, hogy nemsokára a gallíciai partok szikláin szét fog zúzódni, és ezen megfontolásból ki kell tartanunk amellett és szeretnénk Önöknek még egyszer a lelkükre kötni, a legjobb, legegészségesebb és legokosabb Önöknek és embereiknek, ha pozíciójukat 15 fokkal délre megváltoztatják, hogy az ütközést elkerüljük.

  1. 1234eaa Says:

   hamburgeragyú vs. őrült spanyol? :))

 18. tarejos Says:

  “Egy napra lilára vált a Facebook
  Index
  Szombaton a szokásos kék színvilágát lilára cseréli a Facebook egy napra. A kezdeményezés a meleg fiatalok jogaiért való kiállást népszerűsíti, ….”

  Hát most már egyértelmű, hogy “Buzi lilák” ! :-)

 19. 1234eaa Says:

  Egérbá, ez mi az Úristen? Ez a kezdőcsapat SZÉGYEN!

  1. 1234eaa Says:

   meg Mészöly is az

  2. 1234eaa Says:

   Hurrá! Tévedtem!

 20. Fradi19 Says:

  Valaki aki a közelmúltban járt a shopban, meg tudja mondani, mennyibe fáj egy sál meg egy sapka? (jön a tél, aztán fel kell készülni :D )

  1. vasika81 Says:

   Szia !

   nézd meg az összes ajánlatot a http://www.fradi.hu oldalon a kínálatoknál …van bőven :)

  2. Fradi19 Says:

   Látszik, hogy hajnalban kérdeztem, kerestem a hivataloson de nem találtam akkor -.-
   Kössz szépen!

 21. Edekon Says:

  Valamiért nem engedi át a hozzászólásaimat, pedig semmi trágár, vagy sértő nem volt bennük.Csupán Moniz Mestert méltattam, olvasva az újabb zseniális nyilatkozatát, amit a kolafocinak adott.Érthetetlen…mindegy.

  1. Peti Says:

   Néha bolondozik, átengedtem.

 22. Gepárd Says:

  A 13 ARADI VÉRTANÚ EMLÉKÉRE
  1849. október 6.
  Jaj de búsan süt az őszi napsugára
  Az aradi vártömlöcnek ablakára
  Szánja azt a tizenhárom magyar vitéz
  Ki a tömlöc fenekén a halálra kész
  Elítélték sorba mind a tizenhármat
  Szőttek-fontak a nyakukra ezer vádat
  Elnevezték felségsértő pártütőknek
  Mert a magyar szabadságért harcba keltek
  Nyílik már a börtönajtó vasa, zára
  Jertek, jertek hs magyarok a halálba
  Búcsúzzatok el egymástól mindörökre
  Úgy menjetek, úgy szálljatok jobb életre
  Ki is jöttek vérző szívvel valahányan
  Elbúcsúztak egy-két szóval, katonásan
  Gyerünk pajtás az Istenhez fel az égbe
  Hadd fordítsa szemeit a magyar népre
  Ó mily boldog kit elsőnek nevezének
  Kit a halál legelsőnek ölelé meg
  Jaj de veszett kit végsőnek hagytak hátra
  Hogy bajtársi szenvedésit végig lássa
  Sürög-forog már a hóhér a kötéllel
  Számolni egy hs magyarnak életével
  Isten veled szabadságom, akasztófa
  Rajtad halok meg hazámért nem hiába
  Aradi vár, aradi vár halál völgye
  Híres magyar hősöknek a temetője
  Viruljanak környékeden sírvirágok
  Felejthetetlen legyen az halálok
  (népköltés)

  1. 1234eaa Says:

   van egy rossz hírem. véletlenül ismerem a filmet készítő “urat”. hát, nem igazán gerinces ember, az biztos.

 23. dafid7 Says:

  Üdv!
  az első ingyenes zöld és fehér számot, jó állapotban megvásárolnám ha valaki megválna tőle!
  Köszi!

  1. Edekon Says:

   Én is megvásárolnám!

 24. pbab Says:

  Könyörgöm, srácok, mobil témát az oldalnak! Léci léci léci!

 25. adre Says:

  Alempijevicsről mit lehet tudni?

 26. fradistakarpatalja Says:

  Hi

  Az Albert-es bélyeget lehet már kapni?

 27. viktor1 Says:

  Itt azt mondja a “büdösúristenit”,hogy 2012-ben kész lesznek a stadionok.Végülis még van 3 hónap,hogy igaza legyen:DD

 28. Totatta Says:

  Tisztelt szerkesztők a következő mondat nem ment át az automod-on, vagy nem tudom mi lehet a gond vele. A hozzászólás többi része változatlanul átment. Itt van kipontozva:

  h.o.gy e.l m.e.r.j.e h.a.g.y.n.i a.z a.l.a.p.v.o.n.a.l.a.t. Ú.g.yh.o.g.y m.i.n.d.e.n.t b.el.e a s.r.á.c.n.a.k!


 29. valaki lenne szives feldobni az mtk elleni meccs felvételét? Nem láttam de meg akarom nézni
  tegye már fel aki felvette valahova


 30. Sziasztok.

  Egy apró bug-ra hívnám fel a figyelmeteket. Ha Chrome-al a főoldalon a cikkeket nézem akkor nem tudok visszafelé lapozni a korábbi cikkekre, mert nincs kint alul a gomb. Ez FireFox-ban nem jelentkezik.

 31. 1234eaa Says:

  Kedves Fradi-hírlevélírók, nem égő Hidegkuti nevét husszú úval leírni?…

 32. krisz86 Says:

  Most regiztem, de valamiért nem tudok hozzá szólni a témákhoz, az írásaim nem látszanak. Ez miért van?

  1. 1234eaa Says:

   Próbálkozz kitartóan, a WordPress automatikus moderációja vicces dolgokra képes (kérdezd csak meg Sly szurkolótársunkat) :)

 33. Armando Says:

  A hétvégén nem mindennapi teljesítményt nyújtott Huszti Szabolcs a Hannover csapatában, a magyar légiós adta mind a négy gólpasszt a Wolfsburg elleni 4-0-s siker alkalmával. (Videó itt!) Bár valamelyest árnyalja a képet, hogy két asszisztot is pontrúgás után könyvelhetett el, teljesítményét egész Európa-szerte elismerik, több helyen is a forduló legjobbjának választották.

  Szerintem a popsifoci árnyalja a képet csak….sehol nem olvastam olyant eddig, hogy csökkentenék Huszti érdemeit, mert pontrúgásból volt 2.
  Szaros popsi!!:)

 34. makkmarci Says:

  No ez az off-nál is “offabb” téma, de egyszerűen muszáj hozzátok (is) fordulnom. :)
  Részt veszek a blogommal a Goldenblog versenyen, és sajnos kezdek lecsúszni a közönségszavazáson. Úgyhogy aki ellenállhatatlan vágyat érezne megtámogatni egy-egy szavazattal az ezen a linken tegye meg legyen szíves:

  http://goldenblog.hu/szavazas.aspx?bId=3818

  Előre is köszönöm. FB account kell hozzá, de az alkalmazás semmit nem posztol ki azon kívül, hogy szavaztál a blogomra. Ezt is kiveheted amúgy.
  Köszi szépen,
  Makkmarci

  1. Fradifan7 Says:

   Szavaztam, sok sikert!:)

  2. makkmarci Says:

   Nagyon szépen köszönöm! Nyerni esélyem sincs, de legalább a lecsúszást szeretném elkerülni. :)

  3. Fradifan7 Says:

   Nagyon szépek a képek, gratula hozzájuk!:) Kedvencek közé elmentve, majd nézegetni fogom!;)

  4. Gepárd Says:

   Szavaztam! ;-)

  5. makkmarci Says:

   Köszi szépen srácok! :)

 35. ironpig Says:

  EMBEREK!

  Ki a fas.zom az a 50cent?
  A honlapján betámadta a negrót (cukor) mondván,hogy rasszista termék,valamelyik hülye haverja még tovább ment,azt állítva,hogy a zacskón lévő fekete figura(gondolom a kéményseprő) akasztott néger…ezek odaát nagyon hülyék.


  1. Balf@sz légió (Rejtö után szabadon)

   gyurcsány-orbán (sanyi)patkányain röhög az ország…

  2. Laci Says:

   Inkább a Jobbikon…

  3. Armando Says:

   Fel kéne oszlatni vagy legalább lefejezni, szanálni az egész szervezetet, mert semmi hasznuk, sőt kártékonyak. Nem a gárdáról beszélek.

 36. Armando Says:

  Kevin Kurányit be kéne hívni a magyar válogatottba! A németek már 4 éve nem számítanak rá! Nem tudom a pontos szabályokat, de szerintem jöhetne! 3-4 év még simán van benne! Durva és sorsszerű lenne vele kijutni a brazíliai vb-re, s a németeket az ő góljával verni a döntőben!
  Most jutott eszembe ez az ötlet, de szerintem nem rossz ötlet….

  1. fisicofan Says:

   Legjobb tudomásom szerint fociban aki egy ország felnőtt válogatottjában, hivatalos meccsen pályára lépett, az utána másik ország színeiben már nem szerepelhet. Régen persze más volt a rendszer ebben is, elég Puskásra vagy Kubalára gondolni, de mostanában nem így van már. Kézilabdában például lenne rá lehetőség adott esetben, de fociban nem, amennyire én tudom legalábbis.

  2. Armando Says:

   Lehetséges, én úgy gondoltam pár év kihagyás után lehet, mint kéziben.

 37. 1234eaa Says:

  MEKKORA GÓLT RÚGOTT GERA ZOLI!!!

 38. Armando Says:

  Zotmund kollega a pepsin újpest címerrel írogat…emlékeztek még rá? Ez durva!:)

  1. Armando Says:

   bár véleltlen is lehet

  2. albert Says:

   Te ezen csodálkozol?
   Nem tudott ellenállni ennek a szenzációs dózsának.

 39. Gabesz081 Says:

  Próba


 40. OFF:

  Tavaly egyik ismerősömnek megcsináltattam a szurkolói kártyát, de papírt adtak kártya helyett, viszont a papírt elvesztettem mára. Kiadják most a kártyát személyi ellenében?

  Köszi a segítséget előre is.

 41. Edekon Says:

  Székesfehérvárott a Vízivárosban keresek albérletet.1,5-2 szobás kellene.Valaki tud esetleg, vagy valami honlapot, ahol érdemes nézni?

  1. Laci Says:

   Express.hu. Mikor mi kerestünk lakást, akkor több is fölmerült arról a honlapról.

  2. Edekon Says:

   Köszönöm a tippet!

 42. Freddy Says:

  A transfermarkton mi alapján határozzák meg a játékosok értékét?
  Csak hasra ütnek vagy valami szisztéma alapján.
  Láttam hogy több játékosnak is megváltoztatták az értékét és erről jutott ez eszembe.

 43. Gera Says:

  Milyen gólt kapott a Rapid Wien tegnap…:(
  Azért még így is meglehet a továbbjutás!

 44. Freddy Says:

  Anyakönyvehetem úgy a lányom, hogy a második keresztneve Fradika legyen? Vagy ez ütközik valamilyen jogszabállyal?

  1. Laci Says:

   Nem örülne neki…

  2. Freddy Says:

   Jó de nem az volt a kérdésem, hogy örülne-e neki vagy nem.

  3. Laci Says:

   Amúgy a válasz igen.

 45. Edekon Says:

  Nem tudjátok mi lett a stream forum honlappal?

Neked mi a véleményed?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s