Az Üllői129 és a TrendMedia közös sportműsorát minden csütörtökön este hat és nyolc óra között hallgathatjátok a Kontakt Rádióban. A rádió Budapesten az FM 87.6-on hallgatható, de a műsor követhető a kontaktradio.hu internetes oldalon keresztül is.

Ezen az oldalon a korábbi adások szerkesztett változatai hallgathatóak meg, néhány héttel az adás után. A műsor minden héten foglalkozik a Fradival, és más, sporttal kapcsolatos témákkal is.

Első rész: az Üllői129. Időpont: 2010. február 4.
Vendégként kezdtük, az első adásban zadirt hallhattátok még február elején, de telefonon s. is bejelentkezett Máltáról. Szóba kerültek az igazolások, a csapat teljesítménye, az edzőtábor, és kulisszatitkokat tudhattatok meg az oldalról.

Második rész: Kökény Bea. Időpont: 2010. április 11.
A műsor második adásában a Fradi legendás játékosával, újabban vezetőjével beszélgettünk. Téma volt a ferencvárosi kézilabda, a pályafutás, és a tervek – amik azóta új játékosok igazolásával teljesülni látszanak. Az első másodpercekben meghallgatható az a rádiótörténeti kuriózum, amikor a műsorvezető élő adásban esik be az asztal alá, és a többiek kibírják röhögés nélkül.

Egy hozzászólás to “Rádió”

  1. comeback99 Says:

    Gratula a riporthoz nagyon jó lett zadir :)

Neked mi a véleményed?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s