Még nem is fogtuk fel, még nem is hittük el, hogy mostantól eggyel kevesebben, sokkal kevesebben leszünk legközelebb a lelátón. Máris jön a következő mérkőzés, pénteken 19:00-tól a Csíkszereda csapatát fogadjuk Pesterzsébeten.

Hiába a fontos meccs, hiába a várhatóan kemény párharc, teljesen másra fog mindenki gondolni.

Hétfőn elvesztettük Papp Gyulát, Zsült. Eddig elképzelhetetlen volt nélküle egy hazai meccs, mostantól soha többé nem láthatjuk. Hiába nézünk a szokott helyre, hiába várjuk, hogy szembe jöjjön velünk, hiába akarunk kezet fogni vele. Nincs többé.

Annyi sallang, annyi közhely jut ilyenkor az ember eszébe, vigaszt egyik sem nyújt. Mégis úgy gondolom, hogy tényleg csak az hal meg, akit elfelejtünk. Ha a szokott helyre nézünk, ha az öltözőben járunk, ha a Fradira gondolunk. Mindig velünk lesz.

A holnapi meccs előtt, a csarnok bejáratánál gyújtsunk együtt egy szál gyertyát és köszönjünk el közösen Zsültől.

A csarnokban, a mérkőzés alatt lehetőség lesz az ereklyés asztalon elhelyezett urnába helyezett adományokkal segíteni a családját.

Banki úton is segíthetünk a családnak: CIB Bank 10701025-66778750-51100005, a kedvezményezett az FTC Icehockey Kft. A közleményben tüntessétek fel, hogy a család megsegítésére külditek a pénzt.

“Akiket legjobban szeret az Úr, azokat szólítja magához a leghamarabb.”

Mit is mondhatnék…

Isten Veled, Zsül!

Soha nem felejtünk!

K.