A stadion megközelítését magyarázó képekkel.

Tisztelt szurkolók!
A labdarúgó NB 1 utolsó fordulójában a Budapest Honvéd – FTC labdarúgó mérkőzés május 22.-én 17.30 órai kezdettel kerül megrendezésre a Bozsik-stadionban.
A mérkőzés kiemelt biztonsági korlátozású, ezért a Rendőrség több korlátozást fog életbe léptetni.

Kérjük, hogy a vendégszurkolók az alábbi módokon közelítsék meg a stadiont:
A mérkőzésre csoportos utazást szervez a klub, amelyre kérjük a szurkolókat, hogy a Népligetben 14.00 órától gyülekezzenek. 14.30 órakor indul a Népliget állomástól a metró szerelvény Kőbánya-Kispest csomópontig, ahonnan gyalogosan kerülnek kísérésre a vendégbejáratig.
Az egyénileg érkező szurkolóknak az alábbi útvonalakat ajánljuk:

Bp. XIX-XVIII. kerület Üllői út – Endrődi Sándor utca ( a vasúti átjárótól a 3. utca) – Reviczky Gyula utca – Vaslemez utca – Temető köz, illetve a Gyáli út – Nagykőrösi u- M5 autópálya bevezető szakasz – Méta u. –Pozsony u. –Kassa u., majd Darányi I. u. -Puskás F. u. – Temető köz.

Kérjük, hogy a vendégszurkolók se tömegközlekedéssel, se gépkocsival, vagy gyalog ne az Ady E. úton próbálják megközelíteni a stadiont, mivel azon a hazai szurkolók fognak érkezni!

A Puskás Ferenc utca lezárásra kerül a Hengersor utca és a II-es kapu közötti szakaszon, így a lezárt területre csak az engedéllyel rendelkezők léphetnek be. A korlátozás miatt a BKV a 93-as jelzésű autóbuszt kerülő útvonalon, az Üllői út – Darányi I. úton közlekedteti, kérjük ezt a tényt is vegyék figyelembe.

A vendégszurkolók a Temető közben, a Vaslemez utcában illetve a Puskás F. utcának a II-es kapu és a Temető köz közötti részén parkolhatnak.

A mérkőzést követően a Puskás utca zárva marad a vendégszurkolók elvonulásáig, így ők a Havanna lakótelep, vagy az Üllői út irányába hagyhatják el a stadiont.

A mérkőzés napján a vendégszurkolók részére nem lesz jegyértékesítés, ezért kérjük a kedves szurkolókat, hogy a belépőiket elővételben az FTC stadionnál vásárolják meg. A kapuk már 15.30 órától nyitva lesznek, ezért kérjük, hogy időben érkezzenek a mérkőzésre. A szurkolók átvizsgálásában a rendőrség munkatársai is részt fognak venni, ezért a stadionba való bejutás az átlagosnál jóval több időbe fog kerülni.

Felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk!

Köszönjük megértésüket!
BRFK XIX. ker. Rendőrkapitányság