Az egri Eszterházy Károly Főiskola az Üllői129 kiemelt támogatója, de vajon miért választottak minket?

Az iskola oldalunk első támogatói között volt, régebbi olvasóink emlékezhetnek, hogy már a máltai edzőtábor alatt találkozhattak az intézmény logójával az Üllői129-en, az akkori hozzájárulás nélkül a helyszíni tudósítás sem jöhetett volna létre. Országh Ákost, az EKF programigazgatóját az Üllői129-ről, és a pótfelvételi eljárásról kérdeztük.

Hálásak vagyunk, hogy segítetek minket, de miért támogatjátok az Üllői129-et?

Kettős céllal, de az arányt hagy ne áruljam el (még nem tartanának profinak a munkahelyemen). Egyrészt úgy gondolom, hogy bár kevesebben járunk már ki, mint tizenévvel ezelőtt a mérkőzésekre, még mindig nagyon sok fiatal szimpatizál a Ferencvárossal és ezt a réteget (főleg a 18-20 éves érettségizőket, valamint a 21-25 éves első oklevelüket már megszerzetteket) hatékonyan tudjuk véleményem szerint elérni ezen az oldalon keresztül. A másikat gondolom nem kell magyarázni…

Miért jó az EKF?

Az egri Eszterházy Károly Főiskola (EKF) évek óta a vidéki Magyarország egyik legmeghatározóbb felsőoktatási intézménye: számos felsőfokú szakképzéssel, alap- és mesterképzéssel, valamint már doktori iskolával is. Immár negyedik éve a szlogenünk: EKF a jó döntés! Az oktatás magas színvonala mellett az ország egyik legkorszerűbb infrastruktúrájával rendelkezünk (mind az épületekben, kollégiumi férőhelyekben, informatikai ellátottságban). Mindemellett Eger egy barok gyöngyszem, egy igazi élhető kisváros, a maga összes szépségével.

Miért éri meg pótfelvételi eljárásban Hozzátok jelentkezni?

Pótfelvételi eljárásban is minden nappali tagozatos alap- és mesterképzésre felvételt nyert hallgatónknak saját laptopot biztosítunk, a legjobban teljesítő hallgatók átsorolást nyerhetnek államilag támogatott képzésre (pótfelvételiben csak költségtérítéses képzéseket lehet az országban hirdetni), ahol minden alapszakon a legjobban teljesítő hallgatók havi 100.000 Ft-os ösztöndíjat kapnak.

Mit ajánl az EKF, milyen szakok vannak?

18 felsőfokú szakképzés, 30 alapképzés, 26 mesterképzés, doktori iskola (részletesen a http://felvi.ektf.hu/ oldalon)