Két realista edző? Úgy fest.

Moniz: Gratulálok a három ponthoz. Fociban fontos, hogy félelem nélkül, győzelemre játszanak. Az első félidő megmutatta, hogy a védekezésben fejben gyengék voltunk, jött a gól, utána volt három tiszta ziccerünk. Szerdán jól használtuk ki a helyzeteket, ma nem. A másodikban már nem voltunk dominánsak. Az kiderült ma, hogy hiába van meg bennünk a potenciál, ha ez nem jön ki. Ez az igazság napja volt, talán még nem tartunk ott, hogy EL-helyre érjünk. Taktikailag nem voltunk jók, nagyon csalódtam a mai Ferencvárosban.

A bíró sohasem kifogás, nem szabad a játékosoknak sem erre fogni. A bírók hoznak vicces ítéleteket, nem védik a focit sokszor. Nem bújhatunk ez mögé.

Az egész évre jellemző, hogy a semmiből gólt kapunk, a természetes tehetségek azt hiszik, hogy mindent képesek megtenni, de ez csak akkor jöhet össze, ha 110%-ot adnak ki.

A Győrtől tanulhatunk, a magyar fociban a zárt védekezés ellen szeszélyes, ingadozó a teljesítményünk, ez igaz a Videotonra is.

Nem láttam Jenner kiállítását, így nem tudom kommentálni.

Gomes: két fantasztikus csapat újra fantasztikus meccset játszott, mi kihasználtuk az első helyzetünknek, de egyenlíthetett volna a Ferencváros. Kiegyenlített volt a játék, aztán a végén mikor feltolta játékosait a Fradi, lekontrázhattuk volna őket. Nagyon jó meccs volt, ami mutatja, hogy fejlődik a magyar foci.

Fegyelmezettnek kellett lennünk, a szerdai nagy fájdalom után, lezárták a vonalak a srácok, akik minden dicséretet megérdemelnek.