Márkus újra zöld-fehérben

Újra zöld-fehérben

Rutinos támadóval erősített együttesünk. Márkus Tibor a tavaszi idényben a Ferencvárost erősíti majd, a korábbi NB II-es gólkirály kölcsönbe érkezik csapatunkhoz Paksról. – A 2004/05-ös idényben a Tatabánya színeiben 37 gólig jutott az NB I/B-ben, majd egy évvel később az élvonalban a második legtöbb gólt ő szerezte. Érdekesség, hogy a 30 éves Márkus a Ferencvárosnál kezdte a pályafutását.

– Először is szeretném megköszönni Haraszti Zsoltnak, a Paks ügyvezetőjének a rugalmasságot az ügyben, de hasonlóan könnyen egyezségre jutottunk Márkus Tiborral is, aki érezhetően nagy kihívásnak tartja, hogy a Ferencvárosban szerepelhet. Klubvezetőként külön öröm számomra, hogy egy újabb rutinos, gólerős labdarúgóval sikerült megerősíteni a keretünket. Bobby Davison tavaly nyáron többször is megnézte a játékost, így természetesen nem ismeretlen számára, akkor még nem sikerült a klubcsere, most azonban szerencsére összejött – mondta az FTC zRT. vezérigazgatója a hivatalos honlapnon. A gólerős játékost a sajtó számára a csütörtöki nyilvános edzésen mutatja be az FTC zRt.

(ftc.hu)

Több forrásból is arról értesültünk, hogy Márkus leigazolása tudatos döntés eredménye. Ferenczi és Shaw folyamatos sérülései indokolttá tették még egy gólerős támadó leigazolását – reméljük, Márkus azzá válik zöld-fehérben is. Azt is szeretnénk hozzátenni, hogy az “Erősítünk?!” című cikkünkben nem Tiborról van szó.