Fiatal csapatunk már az első félidőben eldöntötte a találkozó sorsát – kár, hogy a második félidőben már ennek tudatában játszottak.

Mintegy kétszáz néző előtt kezdődött el a mérkőzés, ahol csapatunk azonnal nekiesett a kissé megszeppent ellenfélnek. A kezdőcsapatunk: Komora, Vattai, Fülöp, Csiszár (csk), Alcantara, Fitos, Gold, Abdi, Nyilasi, Mamic, Men Yang.

Az első gólra alig 10 percet kellett várni, mikor Fitos egy jó passz után néhány méterről léc alá vágta a labdát. Felpörgött a csapat, az ellenfél viszont megzavarodott a gyorsan kapott góltól, pláne, amikor Men Yang 15 méterről kilőtte a hosszú sarkot. Hét percre rá Mamic első gólja mindent eldöntött, de öt percre rá Vattai 20 méteres lövése is beakadt. Négy góllal vezettünk már, de nem volt megállás.

Egymást érték a helyzetek, Mamic az első gólja után ajtó-ablak helyzetet hagyott ki, Nyilasival is gólt rúgatott volna a szerb csatár, de Bálint gól helyett inkább átesett a labdán. Magad uram, ha szolgád nincsen, gondolhatta a légiós, így betalált még egyszer, az I-re a pontot Csiszár tette fel, aki egy szöglet után bólintott a hálóba.

Remek első félidőt láthattunk, reméltük, a második is ilyen lesz. nem így történt. Leállt a csapat, ráérős, öreges játékot nyújtottak, Abdi kapufáján kívül említésre méltó esemény nem nagyon történt, hacsak az nem, hogy Nyilasi helyett Papp Máté, Yang helyett Pisanjuk, Fitos helyett pedig Bors Attila áll be.

Nagyszerű első 45 perccel hoztuk a meccset, de a második játékrészben mutatottak miatt így is némi hiányérzettel mentünk haza. Egyelőre egy félidős a “kiscsapat” de hosszú még a szezon.

A végeredmény: FTC-Balmazújváros: 6-0