A tovább gomb mögött bemutatjuk azt a céget, aki nélkül tudósítóink nem lehetnének kint Máltán.

A Multivalve Kft. 2008. őszén alakult és ipari elzárószerelvények kereskedelmével foglalkozik. Alapítói, Füredi András és Markó Attila, többéves tapasztalattal rendelkeznek különféle szelepek kereskedelme terén. A cég Budapest 15. kerületében található, ahol iroda és raktár várja az érdeklődőket.

A Multivalve Kft. számos magyar és külföldi gyártóval és képviselettel áll kapcsolatban, ezért a lehetőségek szerinti legmegfelelőbb ajánlatot adja partnereinek.

Fő beszállító a német GEMÜ GmbH, amely közismert márka a magyar piacon. Szelepeiket számos ipari területen alkalmazzák, mint például gyógyszer– és élelmiszeripar, vízkezelés és erőművi alkalmazások. Mára a Multivalve Kft. a GEMÜ GmbH hivatalos magyarországi viszonteladója lett. Ez lényegében kedvező árat, gyors szállítást és magasfokú rugalmasságot jelent, melyet a cég partnerei is tapasztalhatnak.

A német Heco GmbH nemesacél termékei egyre szélesebb körben válnak ismertté és kedveltté. Számos szerelvénytípusban kínál kiváló minőséget, gyors szállítást és kedvező árakat. Teljes termékpalettájuk megtalálható a Multivalve Kft. kínálatában.

A cég kiemelt partnere Közép- és Kelet-Euróba legnagyobb pillangószelep gyártója, az ABO Valve. A legegyszerűbbtől a speciális kivitelekig készülnek pillangószelepek a csehországi gyárban. A cég kizárólagos magyarországi képviselete a Multivalve Kft.

A Multivalve Kft. legújabb partnere az olasz Alpha Pompe, amely vállalat különböző elzáró szerelvényekhez kínál pneumatikus hajtóműveket.

A fenti cégeken kívül a Multivalve Kft. több nyugat-európai gyártóval és forgalmazóval áll szoros kapcsolatban. Ez azért fontos, mivel egyes esetekben kedvezőbb szállítási feltételeket tud biztosítani partnereinek, alternatív beszállítók felkutatásával.

A Multivalve Kft. a megszokott magas színvonalon biztosítja a vevői igényeket, az ajánlatkéréstől, a teljesítésen át a vásárlás utáni technikai támogatásig.

A Multivalve Kft. elérhetőségei a következők:

Multivalve Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

1155 Budapest, Rákos út 235.

Tel/fax: 1/306-4491

Web: http://www.multivalve.net

Az Üllői129 szerkesztői köszönik a cég támogatását.