Védőnk nem követett el szabálytalanságot. 

A hátvéd négy alkalommal szerelte ellenfelét. Nem volt sokat levegőben, ám ha felugrott, általában nyert: öt fejpárbajt nyert meg, és mindössze egyet veszített el. Két alkalommal szabálytalankodtak ellene, neki egy megmozdulását sem fújta le a játékvezető.

A labdaszerzési mutatója szenzációs: szerelésekkel, megelőzésekkel, összesen 12 alkalommal szerezte meg a labdát. Djordje 18 alkalommal passzolt társhoz, hatszor rosszul. Nem a rövid passzokat erőltette: több alkalommal kísérletezett hosszú, tért ölelő átadással. Látszott, hogy a megszerzett labdát nem vaktában rúgja ki a mezőnybe, hanem igyekszik társhoz játszani azt – ez azonban nem sikerült mindig, volt, hogy rövid átadásba is hiba csúszott.

Középső védő létére úgy szerzett több mint tíz labdát, hogy nem fújta le egy megmozdulását sem a bíró, így természetesen nem kaphatott lapot sem. A kaput nem veszélyeztette, bár több alkalommal ment fel fejelni pontrúgásoknál. Pozitívum a rengeteg tisztán megszerzett labda, és negatívum a labdavesztések magas aránya: védőként, gyakran utolsó emberként a 30%-os rossz passz arány nagyon magas.