Dave McCarthy nyilatkozata szerint még a héten eldől, ki lesz az új edző. Több különböző pletyka is kering, ezekből próbáljuk a közös nevezőket megtalálni, ezzel remélhetőleg némi rendet vágni a káoszban.

László Csaba: vele hosszasan folytak a tárgyalások, azonban a hírek szerint teljesen megakadtak, s így annak, hogy idén nyáron érkezzen, kb. 0% az esélye – ő ugyanis csak az ‘új pénz’ érkezése esetén jönne, a tárgyalások azonban, amelyekben a stadion is téma, bár a hírek szerint haladnak, még hónapokig elhúzodhatnak. Ha mégis ő lesz az edző, az nagy változásoknak lesz biztos jele.

– Egervári Sándor: sokak szerint ő a legesélyesebb, de ennek ellent mond, hogy ő, minden jel és információ szerint Koeman útódjelöltje

– Prukner László: mi most úgy gondoljuk, ő a legesélyesebb magyar, mellette szól, hogy Kaposvárból kis költségvetéssel csinált középcsapatot, így nem okozna gondot neki a Fradi várhatóan nem túl nagy (magyar szinten közepes-erősen közepes) büdzséje.

Gellei Imre: szintén tárgyaltak vele, azonban úgy tudjuk, a klubvezetésben nem talál majd nagy támogatásra.

Steve Round (vagy más fiatal angol edző): úgy tudjuk Round már télen is felmerült, mellette szól jó kapcsolatrendszere, ellene az, hogy nem ismeri a magyar labdarúgást.

(Külső pályán befuthat még Lothar Matthaus, vagy ifj. Albert Flórián de ennek az esélyét 1% alatt látjuk)

Holnap 11-kor tárgyal Berki Krisztián Lipcsei Péterrel, aki a korábbi egyezség szerint a II. csapatot kapja majd meg – egyáltalán nem kizárt, ez a klubban többekben felmerült, hogy ő lehetne a segítője az új edzőnek, ez főleg az angol vonal vagy László Csaba befutása esetén lenne elképzelhető. Kérdés persze, Péter elfogadná-e ezt a felállást. Az sem kizárt, hogy emiatt halasztották el a keddi tárgyalást.

Az bizonyos, hogy Berki Krisztián magyar ajánlatából, illetve az angol vonalon felkutatott jelentkezőkből választanak Kevin McCabe-ék, úgy, hogy már ismerik a jelöltek igényeit.

Az Unibet fogadási kínálata.