Középpályásunk az Üllői129-nek nyilatkozott.

–         Melyik az igazi posztod?

–         Irányító középpályás vagyok. Brazíliában játszottam a jobboldalon is.

–         Nem okoz gondot, hogy most a baloldalon kapsz rendszeresen szerepet?

–         Fekszik nekem ez az új poszt. Jobblábas létemre a baloldalon is otthon érzem magam, ugyanis így tudok befele cselezni, és könnyebb lövőhelyzetbe kerülni.

–         Úgy látjuk a cselezés is megy, tegnap egy Ronaldinho féle cselt is bemutattál.

–         Ez otthon egy hagyományosnak mondható csel, de van még rengeteg más a tarsolyomban. Majd az Újpest ellen bemutatom ezeket is.

–         Játszhatsz a lilák ellen? Mi ez a nagy kötés a lábadon?

–         Tegnap a mérkőzés huszadik percében kaptam egy nagy rúgást a térdem alá. Nagyon fájt, akadályozott a játékban. Most két napig pihenek, remélem hétfőre rendbe jön. Az biztos, hogy csak akkor kezdem el a tréningeket, ha teljesen rendbe jövök, nem akarok kockáztatni. Remélem nem lesz akadály, hogy ott legyek a pályán az Újpest ellen.

–         Tudod mit jelent ez a meccs a Fradi szurkolóknak?

–         Igen tudom, ez a rangadók rangadója. Már amikor idekerültem mondták, hogy ez a párharc több mint a többi. A szerződésemet is úgy írhattam alá, hogy megmondták az Újpest ellen nyerni kell. Mondhatom én a lilák megverésére szerződtem, és nem akarom a kontraktust felrúgni.

–         Mit gondolsz a szurkolókról?

–         Fantasztikusak! Erre nincs jobb szó, imádok a Fradi mezében pályára lépni, imádom a szurkolókat. Szeretnék még sok örömöt okozni nekik.