Ahogy ígértük, szemügyre vettük a mérkőzésen a három próbajátékosunkat. Az értékeléshez hozzátartozik, hogy a srácok feladatát megnehezítette a mély, havas talaj, amihez csípős hideg és fagyos szél párosult.

A három srácról, csak úgy, mint a csapat többi tagjáról elmondható, hogy végig küzdöttek, mindent elkövettek azért, hogy Prukner László leigazolja őket. Hassan igazi erőcsatár. A mérkőzés elején voltak jobb labdái Miljkovic felé, de az idő haladtával beleőrlődött a találkozóba.

Sosa kemény belépőkkel próbált magának tekintélyt parancsolni, amihez néha hangosabb reklamáció is párosult. Érdekes, hogy hasonló jelenség volt megfigyelhető Birgénél és Emilnél. Prukner Úr ezeket a helyzeteket megfelelően kezelte, játékosai gyakorlatilag minden szavára hallgattak. Talán a mély, csúszós talaj miatt, többször is megforgatták Sosát, ami után veszélyes helyzetek alakultak ki a kapunk előtt. Szerencsére a társak együtt éltek a játékkal és kisegítették. A harmadik találat előtt remekül látta meg a felé mozgó Miljkovicot, akinek külsővel fantasztikus keresztlabdát adott. Szerencsére Emil is élt a meccsen, bejött a csele, ami után a jobb alsóba bombázott. Sosa technikás játékos, sokat fut, de le kell szoknia a reklamálásról, hiszen ezt nem tolerálják az élvonalbeli játékvezetők.

Birge szerintem remek középpályás. Ezt a véleményemet Trenton is alátámasztja, aki szerint Maróti alternatívája lehet. Hasonlóan technikás, mint Sosa, ő is szeret vitatkozni és rendkívül kemények a belépői. Sokat fut, néha indokolatlanul is sokat.

Nem az én tisztem az igazolásokat elbírálni, de úgy tűnik, hogy Sosa és Birge lehet a Fradi két téli igazolása, Hassan ma nem győzött meg. Persze a három srácot én csak ma láttam játszani, és már az elején említettem, hogy borzasztó talajon kellett futballozniuk.

Pulán eldől minden, ahonnan természetesen mi is jelentkezni fogunk.

Totesz