A csoport közleményét olvashatjátok: Csapatunkat eddig is népes szurkolói csoportok buzdították meccseinken. A Green Monsters és az EEE mozgalom tagjai nagy létszámmal jelentek meg minden összecsapáson. A Cradle Screaming Greens szurkolói csoport 2011-ben alakult, célja a Fradi szurkolótáborának, és a Tábor hangerejének erősítése.

Természetesen a kapu mögött gyülekezünk, helyünk az eredményjelző tábla alatt van. Koreóval, piróval nem készülünk, még a végén kiégeti a babakocsit, de hangunkkal, kilencven perc üvöltéssel támogatjuk kedvenc csapatunkat a bajnoki címért vívott harcban! Magyarország egyedüli junior casual new-born ultra csoportjaként mi a félidei szünetben is buzdítjuk a csapatot!

Felszólítjuk a Ferencváros vezetését, hogy a büfékben forgalmazzon tejet, pelenkát, és aloe-verás popsitörlőt! Elfogadhatatlannak, és a szurkolók totális semmibe vételének tartjuk, hogy erre eddig egyetlen Fradi vezetőnek sem volt gondja! Amennyiben ez a következő hazai mérkőzésre sem történik meg, éjszakai virrasztást, tüntetést szervezünk Orosz Pál háza elé, ahol hangunk erejével kényszerítjük ki akaratunkat! Minden csatlakozni vágyót szívesen fogadunk!

Csoportunk eddig egy fővel rendelkezik, de várjuk további csoporttagok jelentkezését! Ha elmúltál egy napos, de nem vagy még egy éves, szereted a Fradit, és szívesen ordítanád végig a csapat meccseit, csatlakozz!

Zöld-fehér rugdalódzó előny, de nem feltétel.

CRADLE SCREAMING GREENS JUNIOR CASUAL NEW-BORN MILK FAN SUPPORTERS GROUP FRANCISTOWN 2011

(nagyon köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, és a jókívánságokat. :) zadir)