Volt vezérigazgatónk elérte, hogy az FTC-ről abban a műsorban beszéljenek, aminek csúcspontját Dundika, és Majka jelentették.

Berki úgy gondolja, irigyelt életet él. Miami, Milánó, Budapest, vállalkozások, pénz, drága autók, rendőrségi idézések. Utóbbiakat tagadja, állítja, csak az APEH invitálta egy kis beszélgetésre, a rendőrök még nem keresték. Nem érdekli, hogy sokan utálják, ezt így magyarázza:

– Nem szeretném a szurkolókat minősíteni, de amióta 15 éve a BL-ben játszott a Fradi, az összes elnök azt kapta, amit én. Mindenki ellen volt transzparens, legyen edző, felsővezető, mindenki így járt.

Berkit irigyelhetjük. A Fradiba egy Porschéval jött, a felvételre egy Bentley volánját tekergetve érkezett. Erre is megvolt a válasza:

– Ma ahhoz, hogy valaki jól éljen, nem feltétlenül pénzre van szüksége. Az nem számít, ki milyen autóval jár, lehet lízing, tartós bérlet, kölcsönautó, vagy szponzori autó. Mindenki találja ki, ki és miért ül ilyen autókban, ezen nem kell annyira megakadni.

Berki profi. Sikeres volt a regnálása, mondja, eladták a Fradit 800 millióért, (ehhez sok köze nem volt, tekintve, hogy akkoriban alig tudott megszólalni angolul) felkerültünk az NB1-be, satöbbi. Profi. Egy profi azzal szokott nyitni az új munkahelyén, hogy jelen állás szerint a közeljövőben nem tudunk fizetni. Egy profi, aki évek alatt képtelen volt szponzort hozni, aki idejött, (Unibet) sikítva rohant el. Aki azzal igyekezett kivívni magának a tiszteletet kollégáival szemben, hogy hajnalban tartott értekezletet.

Hajdú Péter viszont van olyan profi, hogy egy Berkit is eladhatóvá tegyen – egyik szurkolótársunk volt az áldozati bárány, aki hiába tett volna fel jó kérdéseket, ha ezek egy részét kivágják, másik részét pedig a műsorvezető teszi vicc tárgyává, Hajdú egyszerűen alákérdezett interjúalanyának, akinek nem volt nehéz dolga kibújni az érdemi válaszok alól. Nem számítottak a tények, annál érdekesebb volt, hogy Krisztián hány híres nőt dugott meg, és mennyit költ nőkre. A rokkanthelyek réme azonnal megtalálta a hangot a cserepadok Rockefellerével.

Berki irigyelt életet él – az ő szellemi színvonalán élő emberek számára biztosan. Mert vagy én vagyok hülye, vagy ő. Normális emberek nem irigylik, kiröhögik. Elég ránézni a fejére, ami néhány év alatt lufivá alakult át, köszönhetően a rengeteg koksznak. Vagy az öltözékének, ami szerinte marha menő, mások szerint marha, aki ilyet felvesz.

Személyes véleményem szerint a Fradinak Berki már a múlt. De az új vezetés számára nem lehet az. Ha Orosz Pál, és Kubatov Gábor hosszú ideig szeretnék jelenlegi jó kapcsolatukat fenntartani a szurkolókkal, kutya kötelességük a nyilvánosságra került visszásságokat – eltűnt pénzek, kettős könyvelések – kivizsgálni, és az érintetteket felelősségre vonni. Ők még tiszták, szeretném, ha azok is maradnának, de ha ezt a mocskot nem mossák le a Ferencvárosról, megfeszülhetnek, akkor sem fognak többet érni, mint elődeik.

Hírdetés