Értesítjük kedves szurkolóinkat, hogy bérletvásárlásra július 4-e és augusztus 20-a között lesz lehetőség. Az előző szezon bérleteseinek július 31-ig tartjuk fent helyeiket! Július 4-e és július 15-e között minden nap árusítjuk a bérleteket a Fradi Shopban, hétköznapokon 13:00-18:00 között, hétvégén 10:00-15:00 között! Regisztrációs ügyintézés is ezeken a napokon van, szintén a Fradi Shopban!

Korábbi hír a hivatalos oldalról, az elfogadott utalványokról:
– Sodexo Hajrá! utalvány (jegyre-bérletre váltható be)
– Edenred (volt Accor) Ticket Sport utalvány (jegyre-bérletre váltható be)

Jó hír, hogy a 2011/12-es bajnokságra a hazai mérkőzések kategóriáinak jegyárai nem emelkednek az előző szezonhoz képest! Ehhez, valamint a sorsoláshoz igazodva a bérletek árai is kedvezően alakulnak, sőt most igazán érdemes lesz bérletesnek lenni!

“Plusz egy ember” akció:

Akik a 2010/11-es éves, illetve tavaszi bérletüket megújítják, és hoznak legalább egy olyan embert magukkal, akinek nem volt bérlete, és most vásárol a következő szezonra féléves vagy éves bérletet, abban az esetben mind a hozó, mind a hozott ember 10% kedvezménnyel válthatja meg bérletét! Nincs felső határa annak, hogy egy személy mennyi embert hozhat magával!

“Bérletesek Klubja”:

A klubba való belépés nagyon egyszerű, csupán váltani kell a 2011/12-es szezonra egy bármilyen kategóriájú bérletet!
Az FTC Labdarúgó Zrt. szeretné visszaállítani a Fradi Bérlet régi értékét, hogy valódi kiváltságokat élvezzenek azon szurkolók, akik ilyen formán is megtisztelik a csapatot bizalmukkal!
A már hagyományos előnyökhöz, mint például az idegenbeli mérkőzésekre jegyelővételi jog, újabb kiváltságokat szeretne a klub biztosítani:
– A szezonban minden hónapban megrendezésre kerül a Fradi Shopban a “Bérletesek napja”, mely napokon exkluzív kedvezményekkel, programokkal várjuk majd a bérlettel rendelkezőket. Lehetőség nyílik majd autogram vadászatra, Fradi-ikonokkal való találkozásra, illetve egyéb, a Fradihoz és a sporthoz kötődő szakmák képviselőivel való eszmecserére. A pontos napot és az akciókat mindig az adott hónap elején pontosítjuk.
– Minden hazai bajnoki mérkőzésen kisorsolunk a bérletesek között egy, a csapat által aláírt focilabdát.
– Minden hónapban kisorsolunk 30 bérletes szurkolót, akik csoportos stadion túrán vehetnek részt idegenvezetéssel (múzeum, történelem, öltöző, kispad stb.). Minden alkalommal csatlakozik kettő játékos is a túrához!
– Szintén sorsolás útján kap majd alkalmanként 10 bérletes drukker lehetőséget arra, hogy részese legyen egy-egy, a szezon alatt a csapatnak szervezett szabadidős tevékenységének.

“A” kategóriás jegy: A stadion 1-8, illetve 10-14 szektoraiba szóló, teljes árú jegy.

“B” kategóriás jegy: A stadion G,H,J,K,L,M,N,O szektoraiba szóló, teljes árú jegy.

*Nyugdíjas/Diák jegy: A stadion bármely szektorába váltható ilyen típusú jegy (kivéve VIP, diák esetében 9-es szektor). A kedvezményre való jogosultságot igazoló irat bemutatása kötelező, diákoknál nincs korhatár, lényeg az érvényes diákigazolvány megléte! A 9-es szektorba továbbra is csak nyugdíjas belépőt lehet váltani.

*Családi jegyek: Kizárólag az A,B,C szektorokba, minimum 1 felnőtt és 1 gyermek, maximum 2 felnőtt és 3 gyermek részére váltható! A gyermekek esetében 14 éves korig él a kedvezmény! Ez értelemszerűen azt jelenti, hogy a családi szektorba a gyermekek részére 10 és 14 éves kor között kell jegyet váltani, 14 éves kor felett diákjegyet kell venni. Az A,B,C szektorokba a helyfoglalás érkezési sorrendben történik, a jegyre nyomtatott hely, csak iránymutatásra szolgál!

A 2010/11-es éves és tavaszi bérleteket bármilyen típusú őszi bérletre meg lehet újítani!

“Plusz” bérlettípus: Akik a 2010/11-es éves, illetve tavaszi bérletüket megújítják, és hoznak legalább egy olyan embert magukkal, akinek nem volt bérlete, és most vásárol a következő szezonra féléves vagy éves bérletet (a jelölt kategóriák valamelyikében), abban az esetben mind a hozó, mind a hozott ember a kedvezményes áron válthatja meg bérletét! Nincs felső határa annak, hogy egy személy mennyi embert hozhat magával!

Támogatói VIP bérlet: A bérlet a stadion külső fedett részére (sajtópáholy) szól, az ár tartalmazza a névre szóló ülőhelyet, egy meglepetés ajándékot, valamint a Monicomp Liga és Magyar Kupa mérkőzéseken az étel – üdítő fogyasztást. Társaságoknak, cégeknek igény szerint külön csomagot is összeállítunk!

Családi bérlet: Kizárólag az A, B, C szektorokba váltható! Az ár tartalmaz maximum kettő darab felnőtt, valamint maximum három darab gyermek belépőt. Minimum egy felnőtt, és egy gyermek belépőt kell váltani. A gyermek belépőt 10-18 éves kor között áll módunkban kiadni, természetesen szurkolói kártyával nekik is rendelkezni kell! Amennyiben csak egy felnőtt bérletet szeretne valaki vásárolni, abban az esetben a megjelölt ár felét kell fizetni, de ebben az esetben is minimum egy, maximum három gyermek belépő kérhető. Az A,B,C szektorokba a helyfoglalás érkezési sorrendben történik, a bérletre nyomtatott hely, csak iránymutatásra szolgál!

Nyugdíjas/Diák bérlet: A stadion bármely szektorába váltható ilyen típusú bérlet (kivéve VIP, diák esetében 9-es szektor). A kedvezményre való jogosultságot igazoló irat bemutatása kötelező, diákoknál nincs korhatár, lényeg az érvényes diákigazolvány megléte! A 9-es szektorba továbbra is csak nyugdíjas bérletet lehet váltani.

“A” kategóriás bérlet: A stadion 1-8, és 10-14 szektoraiba szóló, teljes árú bérlet.

“B” kategóriás bérlet: A stadion G,H,J,K,L,M,N,O szektoraiba szóló, teljes árú bérlet.

10 éves kor alatt a mérkőzések látogatása ingyenes, a gyermekek részére külön ülőhely a stadion telítettségének függvényében biztosított. A szurkolói kártya megléte 10 éves kor fölött kötelező (csak így tudunk bérletet kiadni, ezzel ülőhelyet is biztosítva számukra)!

A jegy és bérletárak a fenti táblázatokban láthatók.

A jegy- és bérletárak változtatásának jogát fenntartjuk! FTC Labdarúgó Zrt.