A Fradit szállító repülőgép tegnap délután négy órakor szállt le az orosz fővárosban, ahol a vendéglátók külön molinókat készítettek a Ferencváros tiszteletére. A nap programját a tovább gombra kattintva olvashatjátok. 

A csapat a landolás után egyből a Lokomotív Moszkva stadionjába buszozott, ahol rögtön bő egy órás edzésen vettek részt. A gyakorlást nem a centerpályán, hanem a 2000-ben felújított stadion egyik edzőpályáján vezényelte le Prukner László. A létesítmény 35 ezer ember befogadására képes, a modern stadionban külön kormányzati VIP helységek is találhatók.

A moszkvai csapat 75. születésnapját ünnepli, ennek apropóján hívták meg a Ferencvárost, ez lesz egyébként az orosz gárda egyetlen hazai edzőmérkőzése a felkészülési időszakban.

Az átmozgató edzés után az ottani követség meghívásából a csapat vacsorán vett részt, ami után az esti órákban foglalták el szobáikat a szállodában.

Ma már nem lesz edzés, a reggeli után városnézésre indul a csapat, amit pihenő követ, a mérkőzés 19 órakor kezdődik, amiről lehetőségeinkhez mérten élő közvetítésben igyekszünk beszámolni.