Klubunk visszaküldheti télen az idei bajnokságban elég gyengén szereplő csatárt!

Oláh Lóránt jelenleg 1 éves kölcsönben szerepel csapatunknál a Kaposvári Rákóczitól, ami szerződés télen felbontásra kerülhet. Oláh még az Európa liga selejtezőiben négy meccsen három gólt szerzett, de az UEFA kiesés után valami megtört. 11 bajnoki mérkőzésén, csak egy gólt szerzett.

A csatár kölcsönszerződése mellett egy összeget is ki kellett fizetnie klubunknak (10 millió Ft), amit két részletben juttatunk el Somogy megyébe. Az elsőt már kifizettük, és egyre közeledik a második részlet határideje. A csatár teljesítményét látva, nehezen kerül kifizetésre a második részlet, ugyanis nagy a valószínűsége annak, hogy Oláh Lóránt már Kaposváron kezdi meg a téli alapozást, klubunk nem számol vele a továbbiakban.

A Rákóczi FC klubvezetője, Illés János így nyilatkozott a Pepsifoci.hu internetes oldalnak a helyzetről:

Oláh Lóránt kölcsönadási szerződése jelenleg is életben van. Amíg a Ferencváros hivatalosan nem jelzi, hogy mi a célja vele, addig a jövője kapcsán megjelent információkat csak szóbeszédként tudom kezelni. Ha azonban ez megtörténne, az egy új helyzet lesz, akkor feltétlenül le kell ülnünk a játékossal és a Ferencvárossal is a jövőről egyeztetni. A Ferencvárosnak a megegyezések, a szerződések szerint jelenleg nincs lejárt tartozása klubunkkal szemben. A második részlet kifizetése télen, legkésőbb a tavasz elején lenne esedékes.

A jelenlegi helyzet alapján nagyon kicsi az esélye annak, hogy Oláh Lóránt tavasszal is a Fradi zöld-fehér szerelésében lépjen pályára!

(via Pepsifoci)