Kíváncsian várjuk, hogy az MLSZ megbünteti-e a Pécset.

Már megszoktuk, hogy minden vidéki kiscsapatnál örömünnepet jelent, ha a Ferencváros érkezik vendégségbe, hiszen ilyenkor a kassza is dagad. Tegnap sem volt ez másként, dugig telt a vendégszektor, nem úgy, mint a hazai lelátórészek. Azonban Pécsen sem tartják be a nyár óta hatályos MLSZ Biztonsági Szabályzatot, a hazai jegyárak alapján nekünk sem adhatták volna 900 Ft-nál többért a belépőket. Ennek ellenére 1500 Ft-ot szurkolt le minden helyszínre érkező fradista. Mellesleg megjegyeznénk a barátságos körülményeket, amik fogadtak minket, dupla méretre magasított kerítés, két sáv szögesdróttal megerősítve. Ettől jön majd meg a családok kedve a stadionba kilátogatáshoz.

Bár a “kategória” névleg valóban más (Vendég állóhely – B közép), de ha ennyivel ki lehet játszani a szabályokat, akkor azok annyit is érnek…

A PMFC jegyinformációs cikke:

Ülőhely: 2 200 Ft
Vendég állóhely: 1 500 Ft
Állóhely: 1 400 Ft
Nyugdíjas- diák állóhely: 1 000 Ft
B közép: 900 Ft

Részlet az MLSZ Biztonsági Szabályzatából:

3.3.1.1.
Amennyiben a sportszervezetek máshogy nem állapodnak meg, a vendégszurkolók jegyeinek ára nem haladhatja meg azon jegyárait, melyet a hazai csapat szurkolói fizetnek a hasonló kategóriájúakért.