Egy érdekes írás jelent meg a mifocink blogon, arról, hogy váci játékosok szerint hogy szedte meg magát a volt Fradi-vezető egy angol befektető pénzéből. Deja vunk van. Pluszban egy döbbenetes képet is megosztunk veletek a jó ex-pincérről, melyet egy olvasónktól kaptunk – csak erős idegezetűeknek és gyomrúaknak.

Berki Krisztián nyáron tűnt fel Vácon, már akkor megírtam, ez akár a váci futball végét is jelentheti. Az Üllői úton is pénzek eltüntetésével vádolt egykori Fradi „vezér” hozott is egy angolt, aki eddig mintegy 100 milliót utalt át Héger József egykori (mostani) tulajdonosnak. Berki állítólag ennek nagy részét zsebre tette, de Héger József sem szegényedett el az elmúlt időszakban. Az angol azonban akkor esett pofára, mikor kiderült, ezért a pénzért nem tulajdonjogot vásárolt, csak befektető lett.

….

Héger József senkivel nem kötött profi szerződést. Itt mindenkinek amatőr szerződése van, így az NBII-ben nem fizetésért, hanem költségtérítésért játszunk. Emlékszem, amikor idejöttem Berki Krisztián a csillagokat is oda ígérte. Mondta, csak az MLSZ kijátszása miatt kell amatőr szerződés, de lesz pénz. Héger József viszont tavaly áprilisban kijelentette, egyetlen fillért sem tesz a váci fociba. Legalább ezt be is tartja. Az angol pénzét eltette, mi tőle nyolc hónapja egyetlen fillért sem kaptunk. Úgy, hogy az angol majd 100 milliót utalt eddig. Hatalmas lenyúlás folyik Vácon. Volt olyan edző, akinek két szerződése volt, az egyikben 150 ezer, a másikban 700 ezer forint szerepelt. Ezt juttatták el az angolnak, aki utalta minden hónapban a 700 ezret, de az edző csak 150 ezret kapott – ha megkapta. A többit Berki és Héger tette el. Volt olyan buszsofőrt, akinek Berki azt mondta, csak akkor szállíthatja tovább a csapatot, ha az 500 ezer helyett másfél millióról állít ki számlát. A buszos ezért pluszban kapott még 150-200 ezer forintot, a többit Berki és Héger tette el.

….

berki

Berki Krisztián nyáron igazi profizmust ígért – mert, ahogy mondta, ő profi.
Nem hazudott.
Profin ellopták az angol befektető pénzét.
Profin tönkretették a váci futballt.
Profin elvettét a lehetőséget a játékosok elől.

mifocink.blog.hu