GM

A csoport egész stadionos koreográfiával készül a derbire, a hibátlan kivitelezéshez minden kilátogató fradistára szükség lesz.

Kedves Szurkolótársaink!

Bizonyára mindannyian tisztában vagytok vele, hogy a Ferencváros számára az év meccse lesz a vasárnapi! Természetesen ennek megfelelő hozzáállást várunk el a csapattól, ugyanakkor fontos, hogy mi szurkolók is ennek megfelelően álljunk a mérkőzéshez!

A legfontosabb, hogy mindenki próbáljon időben, minél hamarabb bejutni a stadionba. A kapukat már 14:00-tól megnyitják. Erre a mérkőzésre egy egész stadionos látvánnyal készülünk, amelyet kizárólag akkor tudunk sikeresen kivitelezni, ha kezdés előtt már mindenki a helyén van. Nagy tömeg lesz, tényleg csak az érkezzen az utolsó egy órában, akinek halaszthatatlan dolga van! A koreográfiával kapcsolatban a hosszanti oldalon helyet foglalókat kérjük, figyelmesen olvassák el majd a kiosztott szórólapokat, a kapu mögöttiek pedig kövessék az előénekes utasításait!

Aki a B-Közép-be váltott belépőt, az ne feledje, hogy hová jön! Senki ne azért jöjjön, hogy később elmondhassa, jelen volt ezen a derbyn, hanem azért, hogy aktív részese legyen a csapat sikerének, ami rajtunk is múlik – minden Fradistán! Kérünk hát titeket, hogy a meccs alatt a telefonok maradjanak a zsebetekben, ne azzal legyetek elfoglalva, hogy kameráztok, fotóztok! Tisztában vagyunk vele, hogy ilyenkor elmaradhatatlan az alkoholfogyasztás, de amennyiben megoldható, mindenkit kérünk, hogy annyit fogyasszon, amennyi hatására még tudatánál van. A rendőri provokációnak pedig senki ne üljön fel, felesleges szituációkat pedig mi magunk se hozzunk létre!

Ne feledjétek, rengetegen nem jutottak jegyhez, akik közül sokan szívesen jönnének és tennének a csapat sikeréért! Szurkoljunk úgy, hogy meccs végén büszkék lehessünk magunkra!

Robbanjon az egész stadion! Mindenki kattanjon be!

Green Monsters
(B-közép)

Hírdetés