A kispesti csapat közleménye a bejutásról.

Tájékoztatjuk a T. Vendégszurkolókat, hogy a mérkőzés látogatásával kapcsolatban már az utcán ellenőrzési pontok lesznek kialakítva és az ezen belüli, úgynevezett belső területre már csak jeggyel léphetnek be.

Kérjük a mérkőzés látogatásával kapcsolatban vegyék igénybe az FTC stadion elől induló buszokat, melyek 14 órától állnak rendelkezésre.

Még egyszer nyomatékosan felhívjuk vendégszurkolók figyelmét, hogy helyszínen jegyárusítás NINCS, jeggyel nem rendelkezők ne is próbálják meg a stadion megközelítését.

Vendégszurkolók a hazai szektorokba ne vásároljanak jegyeket, mert a szigorú beléptetési rendszer kiszűri a ferencvárosi szurkolókat és a mérkőzést nem tudják megtekinteni.

Pirotechnikai eszközök mérkőzésre való behozatala, birtoklása bűncselekmény, ezért kérjük senki ne hozzon magával ilyen eszközt.

A Bozsik Stadionban már az MLSZ által telepített új, modern beléptető rendszer működik, mely kiszűri a hamisított jegyeket (a jegyhamisítást a törvény bünteti). Eredeti jegyeket csak a Fradi Shopban lehet, vagy lehetett vásárolni.

Kérjük a fentiek betartását.

Honvéd FC Kft Vezetősége

forrás: honvedfc.hu

Reklámok